Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

4 april, 2016

Hurra! Kontrakt påskrivet & drömjobbet börjar

Här har ni världens gladaste brutta norr om Turning Torso! Jag har idag skrivit på med Adlibris och ska bli deras content manager. Vilket på svenska betyder skapa och fotografera innehåll utifrån deras sortiment.

Jag har arbetat de senaste 13 åren nästan uteslutande med marknadsföring av varumärken som funnits i dagligvaruhandeln så jag kan handel rätt bra. Rätt bra på att plåta ändå skulle jag säga och så pyssla är ju min passion så detta uppdrag var liksom som gjort för mig. Ibland är man på rätt plats vid rätt tidpunkt när chanser dyker upp.

Jag kan nog inte med ord beskriva hur glad jag är. Detta är helt klart mitt drömuppdrag!

Klev in genom porten på Albert Bonniers förlag där Adlibris också huserar. Mäktigt bara detta. (Att sedan sitta soffan bakom Per Moberg som hade ett möte gjorde det hela inte så lite mindre häftigt. Nyp mig i armen!) Klev ut med påskrivet papper, massa information och med en energi kraftigare än Barsebäck!

Tack alla som peppat mig och trott på min satsning som ensamföretagare. Era tummar som hållts verkar ha gett resultat.

Comments (16)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.