Följ mig:
Min dag

Hurra! Kontrakt påskrivet & drömjobbet börjar

4 april, 2016

Här har ni världens gladaste brutta norr om Turning Torso! Jag har idag skrivit på med Adlibris och ska bli deras content manager. Vilket på svenska betyder skapa och fotografera innehåll utifrån deras sortiment.

Jag har arbetat de senaste 13 åren nästan uteslutande med marknadsföring av varumärken som funnits i dagligvaruhandeln så jag kan handel rätt bra. Rätt bra på att plåta ändå skulle jag säga och så pyssla är ju min passion så detta uppdrag var liksom som gjort för mig. Ibland är man på rätt plats vid rätt tidpunkt när chanser dyker upp.

Jag kan nog inte med ord beskriva hur glad jag är. Detta är helt klart mitt drömuppdrag!

Klev in genom porten på Albert Bonniers förlag där Adlibris också huserar. Mäktigt bara detta. (Att sedan sitta soffan bakom Per Moberg som hade ett möte gjorde det hela inte så lite mindre häftigt. Nyp mig i armen!) Klev ut med påskrivet papper, massa information och med en energi kraftigare än Barsebäck!

Tack alla som peppat mig och trott på min satsning som ensamföretagare. Era tummar som hållts verkar ha gett resultat.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Mia 4 april, 2016 at 20:43

  WOW!!!! GRATTISSSSS.
  Mia

  • Svara Helena Lyth 5 april, 2016 at 12:07

   Tack Mia, snälla söta du!

   Kram!

 • Svara Bloggaibagis 4 april, 2016 at 21:40

  Grattis! Då blir vi kollegor! 🙂

 • Svara Anna 4 april, 2016 at 21:55

  Helena, du är grym, säger bara 2016???
  Kram o stort grattis❤️❤️❤️

 • Svara Ebba von Sydow, www.tv4.se/ebba 4 april, 2016 at 22:35

  Så himla KUL! Kram från Ebba

 • Svara La Linda / Better Bloggers 4 april, 2016 at 22:46

  Wohoo!! Grattis!! Gud va spännande! 😀

  • Svara Helena Lyth 5 april, 2016 at 12:06

   Tack Linda! Visst är det spännande. Så galet pepp!!! Tänk vad en blogg kan leda till…

   KRAM!

 • Svara åsa 5 april, 2016 at 09:44

  WOW…så underbart kul, varmt & stort GRATTIS 🙂

  • Svara Helena Lyth 5 april, 2016 at 12:06

   Tack kära Åsa!
   Stora varma kramar tillbaka!

 • Svara Inger 5 april, 2016 at 10:19

  Stort GRATTIS, så glad jag blir för din skull.
  Ett kvitto på att du jobbat på bra med det du tagit dig för.
  Energi kraftigare än Barsebäck, haha.. bra!
  Megastort lycka till!

  • Svara Helena Lyth 5 april, 2016 at 12:05

   Hej Inger. Och ett MEGAstort tack till dig. Ditt stöd har betytt mycket.

   Kram!

 • Svara Monica Kallin-Ticconi 5 april, 2016 at 10:19

  WOOOOW !!!!! Mäktigt….Stort,stort Grattis till dig och ett stort Lycka Till 🙂
  Kram,Monica i Rom

  • Svara Helena Lyth 5 april, 2016 at 12:03

   Kära Monica! Tack och tack! Kommer bli superspännande.
   Allt gott!!!

   KRAM!

 • Svara Helena 5 april, 2016 at 11:32

  Jamen hurra vad roligt!!!!! Stort grattis till dig!!!! Men framför allt; grattis Adlibris till det mycket kloka valet av Content Manager. Är själv ett stort fan av Adlibris, väljer ALLTID dem när jag handlar böcker. Nu kommer de ju bli ÄNNU bättre, hurra! Lycka till kära Helena!

  • Svara Helena Lyth 5 april, 2016 at 12:02

   Kära namne! Gulle dig, tack snälla för dina fina ord och din enorma peppning.
   Det ska bli så kul och jag är så galet tacksam över att jag får denna chans.

   Tack igen!!!
   KRAM!!!

 • Svara Catharina 5 april, 2016 at 12:15

  Grattis, grattis, grattis! Du kommer sätta guldkant på Adlibris:)

 • Lämna en kommentar

  Close