Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

11 maj, 2016

Tips: Gratis print på svenska träd hos Antalis

Här kommer ett tips på något snyggt och gratis – sånt gillar vi va?

trädkarta_antalis

Igår var jag i stan på öppningen av Haymarket by Scandic (återkommer med mer om det) och passade på att ta några ärenden. Bl.a. kolla min viktigaste och käraste ägodel – min kamera, som bara tar oskarpa bilder och på vägen mot Nikon gick jag in i Antalis, en favoritaffär med bara papper, papper, papper. En godisaffär för mig.

I en hög låg det jättefina print/planscher med illustrerade bilder över svenska träd. Jag undrade vad planschen kostade och då var det ett pappersprov som alla var välkomna att ta – gratis. Nä men! Och jag vill nu tipsa er som är eller ska till Stockholm att ta en sväng förbi butiken för denna plansch är inte bara gratis den är vacker och informativ också.

plansch_trädkarta_antalis

Printet åkte snabbt upp bakom blombordet. En passande plats tycker jag.

svenska träd_antalis

antalis_plansch_svenska träd

Och for the record, detta är inte ett sponsrat inlägg! Ett hederligt tips från mig 🙂

Följ mig gärna på Facebook där jag uppdaterar med alla nya inlägg och lägger upp gamla godingar från arkivet;  facebook.com/hemmamedhelena Välkomna!

 

Comments (2)

  • Vilket bra tips! En sån karta vill jag också ha, var ligger butiken?

    Så måste jag bara passa på att säga: såg dig på vem bor här, vilket maaaaagiskt hus! Så underbart vackert allting, jag lider av svår avund för ert fantastiska badrum!

  • Vad fin! Den skulle jag behöva, urdålig på träd…urdålig på allt växligt vore ärligare att säga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.