Följ mig:
Min dag

Kliver in i tredje veckan av VAB. Tröstäter kaka i solen

10 maj, 2016

På torsdag SKA dotterns gips tas bort och jag kan återgå till ett normalt arbetsliv och hon kan äntligen återförenas med kompisarna på förskolan. Självklart är jag hemma med henne, det är inte det, men att försöka uppnå arbetsmål samtidigt som jag ska ta hand om en lite stumpa som inte kan gå är inte det lättaste. Tur att det då då inte är november och snö ute (fast då hade ju hon inte hoppat i studsmattan och brutit benet…) så vi kan pausa ute. Vi bakar citronkaka och har picknick i trädgården tillsammans.

citronkaka, picknick, saft

katt_trädgård

Tur att badbaljan är på tok för liten så benet inte får plats. Gipset hänger utanför. Alla Barbies får dock plats!

barbie_badkar

Körsbärsträdet står i full blom och det är bara nån dag innan äppelträdet gör det samma.

sommar_trädgård

Gräsmattan blommar även den. Planterade och vilda vårblommor lyser upp. Vi plockar en liten bukett till vår picknick och gör det bästa av saken.

sommarbukett

Detta var gårdagens trädgårdshäng och idag jobbar maken hemma på förmiddagen. Jag är på spännande pressfrukost hos Haymarket by Scandic som nu öppnar upp sina lokaler. Jag är så spänd på att se vad de gjort där. Det gamla PUB-varuhuset var en så stor del av min barndom då det var ett givet stopp när mamma tog med mig till stan. Nån mer som minns munkmaskinen i källaren? Friterade munkar rullade på band från smet till socker. Magiskt för en lite tjej att se på. Hmm… nu svävade jag ut. Återkommer i alla fall med det.

Följ mig gärna på Facebook där jag uppdaterar med alla nya inlägg och lägger upp gamla godingar från arkivet;  facebook.com/hemmamedhelena Välkomna!

 

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close