Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

22 maj, 2016

Snart är bygget av en liten walk in closet klart

Vi håller på att bygga en liten walk in closet och vår renovering är snart, snart klart!

Ett stort sovrum har alltså blivit till ett mindre rum och en korridor som ska bli till en garderob, typ walk in closet. HÄR är tidigare bilder. En vägg har delat av rummet och i korridoren har vi målat grått, eller varmgrå för att vara mer exakt. Så nöjd med färgen. Balkongdörren som blev i korridoren släpper in bra med ljus så det blir inte alls mörkt i det som ska bli vår walk in closet.

Här nedan ser du korridoren och dörrposten till det rum som då blir ett mindre sovrum.

Längs med väggen, nära taket, har el dragits och kreamiksocklar för lampor satts dit. Jag hade tänkt ha en ramp/list med lampor men då den var rackarns dyr tänkte jag om. Och att ha lösa socklar blev faktiskt så mycket bättre än vad jag vågade tro. Billigare, bättre anpassat i storlek för väggen och mycket mer funkis och passande för huset tycker jag. Vilket är viktigt för mig.

Nyköpta strömbrytare i passande stil.

Sedan ska ett konsollsystem med hyllor och stänger sättas upp i den lilla smatt som är bredvid de inbyggda garderoberna. Så det blir hälften inbyggda (i original) garderober och hälften öppna hyllor.

Hade sedan tidigare en lång vävd matta i denimblå mocka. Hade den bara varit si så där 10 cm längre hade den varit helt galet perfekt. Nu bara perfekt 😉

Det som saknas är skjutdörren in till äldste sonens nya rum. Är beställd och efterlängtad. Den kommer gå utanpå väggen i korridoren.

Ljuset av lamporna faller fint på både vägg och tak.

Sen ska sonens rum också få lite färg och kärlek. Ett steg i taget!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.