Följ mig:
Min dag

Gulblå förberedelser för Nyhetsmorgon i morgon. Häng med!

5 juni, 2016

I morgon är det nationaldagen och ledig dag men klockan står på 05.30 för jag ska till Nyhetsmorgon och pyssla, duka, tipsa om gulblå härligheter. Å, nervositeten börjar krypa på! Samtidigt som det ska bli så kul.

Så klart tänker jag även gultblått till min klädsel. En fantastiskt fin gul klänning har fått sig några blå pappersrosetter.

gulklänning_hm_blå skor_manolo

Om jag skulle kunna skulle jag vilja ha mina absoluta favoritskor. Favorit på så sätt att jag gifte mig i dem, att det är mina läckra Manolos och att det är så mycket glamour. Inte favorit i att gå i för jag blir nog 1,92 i dem och skulle inte klassas som bekväma… Nä, i direktsändning är det nog bra att kunna stå stadigt, eller vad säger ni?

gulklänning_blå rosetter

I hallen är lasset packat. Ska bara stryka duk och baka tårta sen är allt klart. I eftermiddag ska jag till studion och rigga upp. Så spännande.

packning

Ja, tro nu inte att du får sovmorgon imorgon på denna röda dag. Näe, icke sa Nicke, upp å hoppa för kl 08.19 har vi första pusselpasset, sen blir det två till under sändningen. För ni är väl med och håller tummarna??? Behöver stöd!!! Please!

PS. Följ mig gärna på Facebook där jag uppdaterar med alla nya inlägg och lägger upp gamla godingar från arkivet; facebook.com/hemmamedhelena

 

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Magda 5 juni, 2016 at 21:52

  Så roligt! Då ska jag sitta bänkad imorgon! Superfina bröllopskor 🙂

 • Svara Malin på Pastill 5 juni, 2016 at 23:10

  Jippie så roligt!!!

 • Svara Caroline 6 juni, 2016 at 10:26

  Sitter och tittar på dig i tv i detta nu! Det går ju finfint!! Var kommer klänningen ifrån?

  • Svara Helena Lyth 6 juni, 2016 at 19:56

   Hej Caroline! Tack snälla du. Nu ett gäng timmar senare kan jag landa och känna att det nog gick bra. Tack för ditt stöd.
   Klänningen kommer från HM och jag köpte den för ca två veckor sedan.
   KRAM

 • Svara Anonym 6 juni, 2016 at 11:01

  Har följt dig på TV n i dag och är så inspirerad av din tårtdekoration att jag måste baka en tårta oc dekorera.????

  • Svara Helena Lyth 6 juni, 2016 at 19:54

   Åh!!! tack snälla för din hälsning. Om jag har kunnat inspirera det minsta är jag överlycklig. Ha en fortsatt fin nationaldag.
   🙂

  Lämna en kommentar

  Close