Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

5 juli, 2016

Blommor i lila toner på altanen

Fick höra av en florist en gång att en bukett ska bestå av max och helst tre färger, grönt exkluderat, och det är ett tips som kan användas inom inredningen också tycker jag. Jag gillar att hålla ihop och hålla en tråd.

Nu så frångår jag dock denna regel å det grövsta då jag kör all in på lila till min lilla blomsterhörna av altanen.

Är så otroligt glad i den här blomsterställningen. Perfekt att ha i en hörna för att få upp planteringen i nivåer. Den är lite så där skönt shabby chic sliten dock efter flertalet år av väder och vind. Ska den målas? Får lite hicka av shabby chic… Är liksom inte riktigt jag. Fast jag gillar slitet. Ska vi säga att den har patina och sliten med hälsan i stället???

Om jag nu håller endast en färg så har jag i alla fall spretat väldans vad det gäller krukor och fat. Man tager vad man haver, va?

Ljuvliga, doftande lavendel!

Ha nu en fin tisdag!

Comments (2)

    • Men! Blir alldeles varm av din kommentar. TACK SNÄLLA!!! Du anar inte vad jag blir glad av att höra detta.

      Tusen tack, av hela mitt hjärta
      KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.