Följ mig:
Blommor & Växter Trädgård | Uteplats

Blommor i lila toner på altanen

5 juli, 2016

Fick höra av en florist en gång att en bukett ska bestå av max och helst tre färger, grönt exkluderat, och det är ett tips som kan användas inom inredningen också tycker jag. Jag gillar att hålla ihop och hålla en tråd.

Nu så frångår jag dock denna regel å det grövsta då jag kör all in på lila till min lilla blomsterhörna av altanen.

Är så otroligt glad i den här blomsterställningen. Perfekt att ha i en hörna för att få upp planteringen i nivåer. Den är lite så där skönt shabby chic sliten dock efter flertalet år av väder och vind. Ska den målas? Får lite hicka av shabby chic… Är liksom inte riktigt jag. Fast jag gillar slitet. Ska vi säga att den har patina och sliten med hälsan i stället???

Om jag nu håller endast en färg så har jag i alla fall spretat väldans vad det gäller krukor och fat. Man tager vad man haver, va?

Ljuvliga, doftande lavendel!

Ha nu en fin tisdag!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Villa Grön 5 juli, 2016 at 20:21

  Tack Helena för en finfin blogg! Kommer på mig själv att jag tokgillar i princip vartenda inlägg, såå mycket inspiration:)

  • Svara Helena Lyth 5 juli, 2016 at 21:46

   Men! Blir alldeles varm av din kommentar. TACK SNÄLLA!!! Du anar inte vad jag blir glad av att höra detta.

   Tusen tack, av hela mitt hjärta
   KRAM

  Lämna en kommentar

  Close