Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

10 augusti, 2016

Framme i Köpenhamn

Halloj från Köpenhamn. Nu är jag incheckad och så pepp som en bloggare på vift bara kan vara.

I kväll är det lansering och premiär för ett unikt samarbete mellan smyckemärket Dyrberg/Kern och porslinsmärket Fyrklövern. Serien heter Diamond och jag känner mig just nu väldigt lyxig så det kan ju passa. Ska bli spännande att se. En liten försmak stod på rummet och där laddar jag nu om från resan. Högklackat eller inte, det är frågan…

Dyrberg_kern_fyrklövern

Dyrberg_kern_fyrklövern

Dyrberg_kern_fyrklövern

Mums, alla körsbär och chokladpluttar är redan borta!

Snart ska jag möta upp Jannice, min fina bloggkollega, och andra svenska inredningsjournalister, bloggare och stylister i lobbyn.

Vi hörs och ses!

avsändare

 

Comments (1)

  • Hoppas du tog klackar! När man blir inbjuden till Fashion week är det ju ett måste!

    Wow det är ett riktigt drömmål för mig… Känns som att vägen dit är lång men ska kämpa för det! Det är ju möjligt! Och jag älskar resor och flygplatser…. Men man får försöka vara lite klimatsmart med annat då!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.