Följ mig:
Min dag

Framme i Köpenhamn

10 augusti, 2016

Halloj från Köpenhamn. Nu är jag incheckad och så pepp som en bloggare på vift bara kan vara.

I kväll är det lansering och premiär för ett unikt samarbete mellan smyckemärket Dyrberg/Kern och porslinsmärket Fyrklövern. Serien heter Diamond och jag känner mig just nu väldigt lyxig så det kan ju passa. Ska bli spännande att se. En liten försmak stod på rummet och där laddar jag nu om från resan. Högklackat eller inte, det är frågan…

Dyrberg_kern_fyrklövern

Dyrberg_kern_fyrklövern

Dyrberg_kern_fyrklövern

Mums, alla körsbär och chokladpluttar är redan borta!

Snart ska jag möta upp Jannice, min fina bloggkollega, och andra svenska inredningsjournalister, bloggare och stylister i lobbyn.

Vi hörs och ses!

avsändare

 

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

  • Svara Amina 11 augusti, 2016 at 07:38

    Hoppas du tog klackar! När man blir inbjuden till Fashion week är det ju ett måste!

    Wow det är ett riktigt drömmål för mig… Känns som att vägen dit är lång men ska kämpa för det! Det är ju möjligt! Och jag älskar resor och flygplatser…. Men man får försöka vara lite klimatsmart med annat då!

  • Lämna en kommentar

    Close