Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

22 augusti, 2016

Julen (japp, nu är det dax) hos Lexington 2016

Knappt har sanden mellan tårna duschats bort för än julnyheterna börjar trilla in. Ja, jag vet det är helt galet. Men jag kan ju inte sitta på dessa grejer i månader, de måste ut till er. Och några av er vet jag är lika julgalna som jag (jag började ju med en julblogg om ni minns…) och jag vet att ni uppskattar detta.

I fredags morse bjöd Lexington in till M/S Molly på Strandvägen för att visa upp sin julkollektion. Då vågorna kluckade fint och solen lös varmt var det svårt att komma julstämning men bilderna de visade hjälpte synnerligen. Hoppsan vad jag ville dricka varm choklad och lyssna på Bing Crosby.

Kuddar kan verkligen sätta stämningen. Byt ut din vanliga kudde mot en julig och du har julpyntar färdigt. Nästan…

Lexington håller sin Hampton-stil trogen och adderar på rött/rött i ränder.

Klassiskt porslin som egentligen skulle kunna funka alla årets dagar men med rätt styling blir det bra julkänsla på det. Smart, för vem har råd och plats egentligen att ha flera olika uppsättningar porslin?

Mina favoriter var bäddsetet, påslakan. De röd/röd-randiga känns väldigt inbjudande och julmysigt.

Ja, det var min första kontakt med julen 2016. Tror jag stänger den lådan och låter vänta några månader till. Först ska vi sensommar-njuta, höstmysa, halloweenpyssla och gotta oss i allmänhet. Sen så – då kliver vi på med ljusstakar, ljusslingor och hyacinter. Lovar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.