Följ mig:
Inredning Kök

Kvänums nya kök Cool Classic

28 september, 2016

I morse var det pressevent och presentation av Kvänums nya kök Cool Classic, CC även kallad. Jag tycker det lät allra bäst att säga Cool Classic med en dansk brytning så det gör jag from nu!

Hur som helst. Kvänum är ett företag som levererar gedigna kök. Kanske lite väl trygga och klassiska så nu hade Kvänum tagit ett nytt grepp och skapat en nyare moderna serie som kompletterar de övriga i sortimentet.

Håller med. Känns modernt men samtidigt klassiskt då det flirtar med shaker-stilen och 20-tal. Men det är väl kanske det som just är modernt?

Kvänum_Cool Classic_shaker_krokar

Färgvalet, denna lite matta mörkgröna känns så vacker. Kan tänka mig hur mysigt det är i ett kök med denna färg. Funkar till jul men även en sommardag. För så måste man ju tänka, eller hur?

Kvänum_Cool Classic_kök

Utöver den smarta listen med knoppar (shaker!) som kan användas för det mesta i köket så var det flera andra smarta lösningar. Detta gillar jag så mycket och önskar kunna ha i mitt kök.

Kvänum_Cool Classic_skärbrädor

Den inbyggda förvaringen till skärbrädorna.

Kvänum_Cool Classic_inbyggda_lådor

Den söta lilla raden av små lådor för alla de där småpryttlarna som alltid hamnar överallt.

Och sen, the piece de resistant, skafferiskåpet.

Kvänum_Cool Classic_skafferi_skåp

TO DIE FOR! I ett tidigare hem hade vi köket i det gamla sovrummet. Där blev den inbygds garderoben ett inbyggt sakfferiskåp. Saknar det så. Men här kan man få det. Suck så snyggt!

Kvänum_Cool Classic_skafferi_interiör

Själv har jag då ett väldans vitt och ljust kök med vita luckor och vit marmor. Är så sugen på mer färg. Eller är det bara att vi går mot höst och mer mys?

Kvänum_Cool Classic_shaker_diskbänk

Fick då höra att det går alldeles utmärkt att måla om Kvänums kök med pensel och sicken tur, det är ju det vi har. Men, det är ett projekt jag inte ska ta mig an riktigt än… Eller?

Kvänum_Cool Classic

avsändare

PS: Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

  • Svara Helena LIndborg 29 september, 2016 at 10:51

    Jättefint! Så fint att det är lite jobbigt att jag just bytt kök. 😉 Vet du vad det är för bänkskiva?

  • Lämna en kommentar

    Close