Följ mig:
Jul

13 trendiga adventsljusstakar och adventsstjärnor 2016

8 november, 2016

Att leta ny adventsstjärna och elektrisk adventsljusstake är kanske att ge sig in i en elektrisk djungel. Jag är sugen på att köpa ny adventsstjärna nu för julen 2016 och tagit mig en titt. Här följer mina favoriter för adventsstjärnor och adventsljusstakar. Det blev i två olika stilar. Verkar vara lite tudelad på vad jag tycker

Först har vi en svart trend. Mycket grafisk och stilren. Mycket mordent i sitt språk.

grafisk_jul

1) Markslöjd, 2) Watt & Veke, 3) Watt & Veke , 4) Lagerhaus, 5) IKEA, 6) Watt & Veke, 7) Star

Den andra stilen är mässing och gärna ihop med svart. Mässingen gör det varmt och julmysigt men ihop med det svarta tycker jag verkligen det händer något. Gillar skarpt.

julljus_massing

1) Belid, 2) Belid, 3) Claes Ohlsson, 4) Markslöjd (ljusen står lite omlott- riktigt snyggt), 5) Watt & Veke, 6) Belid (pluspoäng för de höj och sänkbara ljusen!)

Har du någon favorit? Eller är det en helt annan stil du söker efter?

Får se om jag slår till på någon snygging här eller piffar till de jag redan har. Om jag finner tiden. Typiskt mig…

avsandare
PS: Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Monica Kallin-Ticconi 8 november, 2016 at 11:15

  Adventsljusstakarna gillar jag inte alls,inte min stil eller färg,har sett jättemånga fina i brons och brunt,speciellt från Watt och Veke,som jag är sugen på 😉 Men adventsljusstakarna däremot är jättefina, här gillar jag det svarta 🙂 Speciellt femman och sexan är superfina och det kan hända att de landar här hemma om nån skickar till Italien eller om jag får spurta iväg till Sverige innan jul 😉
  Önksar dig en fin dag,
  Monica i Rom

 • Svara Louise Åberg 8 november, 2016 at 17:31

  4:an från Markslöjd är verkligen superfin! Jag håller mig till vitt/rött som vanligt även i år dock. 🙂

 • Lämna en kommentar

  Close