Följ mig:
Min dag Personligt

Jag är i final i årets inredningsbloggare i Elle Decoration Design Awards. TACK till dig!

9 november, 2016

Jag är i chock! Min blogg, denna lilla hörna av internet är i final i Elle Decoration Design Award 2017, tävlingen om Årets Inredningsblogg. Och det är ju helt och hållet ni läsare som har gett mig den gåvan. Det är ni som på detta sätt visat att jag gör ett bra jobb, att ni uppskattar det jag gör och att det känns värt att lägga er tid här hos mig. Från djupet av mitt hjärta: TACK!

helena_lyth_inredningsbloggare

Jag och bloggen är alltså som sämst den 10.nde bästa inredningsbloggen. Så galet fantastiskt för mig.

Nu är det då 10 inredningsbloggar som gör upp om priset och makten läggs återigen hos läsarna, hos dig. HÄR kommer du till omröstningen. Om du känner att du vill lägga din röst på mig blir jag ju så klart gladare än gladast.

bloggare_finalist_arets_inredningsblogg

Och för dig som nu hittar hit via länkar och undrar vem jag är och vad det här är för blogg: Hemma med Helena är en blogg med fokus på inredning och skapande. Jag brinner för kreativitet, pyssel, mat, bak och familjeliv med tre små troll så det blir mycket av den varan här.

Och är du inte förtjust i julen så får du hålla i hatten för just nu är det mycket julpyssel, juldekorationer, julmat, julbak och julmys.

Oavsett tävling eller ej, jättekul att ha nya och gamla läsare och hoppas du ska få inspiration här. Välkomna!

Mer om mig läser du HÄR.

avsandare

PS: Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Leenuska 9 november, 2016 at 10:11

  Jag röstade did Helena. Du är så sympatisk.

  • Svara Helena Lyth 9 november, 2016 at 10:36

   Tack söta rara Leenuska. Dina ord lägger jag nära hjärtat <3

 • Svara Helena 9 november, 2016 at 10:33

  Grattis! Så välförtjänt!!! Jag kommer rösta på dig så många gånger jag bara kan. 🙂 Oavsett utmärkelser gör du den bästa bloggen i min värld.

  • Svara Helena Lyth 9 november, 2016 at 10:37

   Åh Helena!!! Tack så fantastiskt mycket. Du anar inte vad glad jag blir av att höra det!

   Bamsekram till dig, min namne

 • Svara Anna 9 november, 2016 at 10:41

  Nominerat, delat o röstat, såklart!! ?❤️? Håller alla tummar o tår! Anna

  • Svara Helena Lyth 9 november, 2016 at 10:43

   Kära söta Anna!!! TACK! Vill du ha en firafika ikväll kanske?
   KRAM! <3 <3 <3

 • Svara Therese 10 november, 2016 at 08:03

  Tusen tack själv för all inspo! Såklart att du får min röst! 🙂

 • Lämna en kommentar

  Close