Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

9 november, 2016

Jag är i final i årets inredningsbloggare i Elle Decoration Design Awards. TACK till dig!

Jag är i chock! Min blogg, denna lilla hörna av internet är i final i Elle Decoration Design Award 2017, tävlingen om Årets Inredningsblogg. Och det är ju helt och hållet ni läsare som har gett mig den gåvan. Det är ni som på detta sätt visat att jag gör ett bra jobb, att ni uppskattar det jag gör och att det känns värt att lägga er tid här hos mig. Från djupet av mitt hjärta: TACK!

helena_lyth_inredningsbloggare

Jag och bloggen är alltså som sämst den 10.nde bästa inredningsbloggen. Så galet fantastiskt för mig.

Nu är det då 10 inredningsbloggar som gör upp om priset och makten läggs återigen hos läsarna, hos dig. HÄR kommer du till omröstningen. Om du känner att du vill lägga din röst på mig blir jag ju så klart gladare än gladast.

bloggare_finalist_arets_inredningsblogg

Och för dig som nu hittar hit via länkar och undrar vem jag är och vad det här är för blogg: Hemma med Helena är en blogg med fokus på inredning och skapande. Jag brinner för kreativitet, pyssel, mat, bak och familjeliv med tre små troll så det blir mycket av den varan här.

Och är du inte förtjust i julen så får du hålla i hatten för just nu är det mycket julpyssel, juldekorationer, julmat, julbak och julmys.

Oavsett tävling eller ej, jättekul att ha nya och gamla läsare och hoppas du ska få inspiration här. Välkomna!

Mer om mig läser du HÄR.

avsandare

PS: Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Comments (7)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.