Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

5 januari, 2017

Trettondagsafton med sista juldekorationerna

Fin trettondagsafton på er! Hoppas ni har en fortsatt fin julledighet och njuter. Här har vi fått snö så det räcker och blir över vilket vi måste hoppa runt i i dag!

Som vanligt får jag ett extremt sug efter att slänga ut allt som har med julen att göra och byta bort allt rött bara nån dag efter nyår. Men julen pågår ju lite till och just nu i trettonhelgen ska väl några små detaljer finnas kvar. Sist åker nog granen ut.

  

Har några röda detaljer på buffén som endast i sina färger egentligen signalerar jul. Men ihop med den sista amaryllisen och några kottar blir det ju väldigt juligt.

Den här tallgrenen blåste ner i december och har fått stå lite överallt i vardagsrummet under julen. Mycket förtjust i den och hoppas fler grenära ska blåsa ner nästa december.

Åh du vackra amaryllis. Tyvärr var du väldigt seg så tajmingen för blomning är nu väldigt sen. Men som blomma är du ju vacker.

Den lilla minigranen i korgen jag köpte till första advent har varit en favorit hela julen.

Så här vid trappan har den verkligen fått sin plats och jag kommer nästa jul satsa på en liknande juldekoration här. Då blir det 4.e julen i huset så det är ju fortfarande lite så – att vi känner hur vi vill röra oss i rummen och vill dekorera dem.

 

Comments (2)

  • Håller med, vi har packat ner allt som hör julen till och fyllt huset med tulpaner och pärlhyacintlökar. Härlig ljusstake, den vinröda! Var kommer den ifrån?

    • Hej Erika! Låter så härligt med tulpaner och pärlhyacint. Nya tag!!!

      Visst är den fin!? blev helt besatt och var tvungen att köpa den. Kommer från Oscar & Clothilde och fanns i mängder av olika färger och material.

      KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.