Följ mig:
Min dag

Årskrönika 2016; september oktober – naturliga och läskiga pyssel

7 januari, 2017

Året 2017 har tagit sina första kliv och en vecka är faktiskt avklarad. Ska erkänna att jag aldrig känt mig så här seg, tom och helt utan inspiration! Det är som om hela jag lider av någon sorts jul-bakfylla. Kroppen och knoppen behöver landa på noll för att växa igen. Så med detta sagt: ursäkta för bedrövligt bloggande! Lovar bättring och bättre innehåll snart och framförallt jätteförändring. Det kan jag verkligen lova!!!

Men nu tillbaka till min årskrönika. September och oktober – två höstmånader som bjöd på många spännande saker och kanske framförallt halloween. Ojojoj, i år gick jag verkligen all in på denna skräckinjagande festlighet.

Höstpyssel med ekollon, gjorde en stumpastake, ätbara Pokémon-bollar och bokstavskastanjer.

mala_ekollon_hostpyssel

pyssel_diy_stumpastake_04

Denna stumpastake togs emot av er på ett helt fantastiskt sätt. Fick så många bilder på era alster så jag blev helt rörd. Ni anar inte hur glad jag blir av att få veta att jag kan inspirera er. TACK!!!

pokemon-go_mat

kastanjer_bokstaver_low-1

 

IKEA kom på besök för att se hur en vanlig tre-barns-familj lever och bor.

ikea_husbesok

Höll på att tabba mig helt för jag missade tiden. Stackarna, denna internationella delegation fick hänga i en förortsträdgård lite för länge…

Men de gillade verkligen vårt nya sovrum.

fondvagg_vaggpanel_tra_sovrum

Kanske vi kommer se väggpanel på IKEA inom kort???

sovrum_vaggpanel_fondvagg_sanglampa

Uppskattat rum alltså…

Inför kanelbullensdag bakade jag kanelbulle-wraps.

kanelbullewrap

Ja, det blev ett gott experiment.

Ingen höst utan Höstmarknad på Skansen.

skansen_hostmarknad_23

Kan inte ge denna marknad nog med positiva ord. Den måste ni besöka!

Det blev en hel del växtlighet de här månaderna. Som mitt inlägg om den lilla krukväxten elefantöra.

elefantora

Oj, hade väl aldrig trott att det var något ni skulle gilla så mycket.

plantagen_flytta-in_efter

Vårt fönster i matsalen fick sig en rejäl grönska.

Fick ännu en dröm uppfylld genom att få göra ett pysselreportage i tidning och i detta fall Allt i Hemmet.

Och samma tidningstitel hade ett reportage med mitt funkisbadrum.

kakel_funksi_badrum

 

Sen blev det då halloween. Jösses vad pumpor, spindlar, fladdermöss och blod jag höll på med…

nymo_helena-lyth_07

Allt landade i Nyhetsmorgon. Det blev nog den bästa sändningen jag varit med i tycker jag. Mycket roliga saker och Ebba är så himla bra att på få fram inslagen. Det är tufft att hinna med 3-4 pyssel på ett begripligt sätt inom 3 minutersramen.

chokladbollar_spindalr

Spindlar av chokladbollar

halloween_dukning_halloweenpyssel

Små pumpor av piprensare.

halloweenpyssel_punpa-som-kruka_04

Pumpor som krukor

halloweenpyssel_for_barn_blodpudding_fladdermus_04

En blodpudding blev till en fladdermus. Så klart.

halloween_pyssel_pumpa

En pumpa i min smak. Måste inte vara läskigt för att vara halloween.

Något jag sagt förut och tyvärr fortfarande måste säga: Jag måste bli bättre på att ta STORA bilder. Försökte i köket men misslyckades. Det blev närbilder ändå.

fredagsbukett_fredagsblommor_host

Men bilden blev ruggigt poppis på min Instagram så nåt rätt göra jag väl ändå… Fast, jag vill bli bättre på stora bilder för att kunna ta mer rumsliga bilder. Om det något ni vill se dvs???

Ja, nu är det bara ett kapitel kvar på årskrönika. November och december… Gissa vad det kommer innehålla? Ha ha ha, Ho ho ho!!!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar