Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

7 februari, 2017

Elle Decoration Swedish Design Award 2017

Wow vilken dag och vilken fest! Igår startade alltså Design Week med dunder och brak. Har nu hunnit med pressvisningar och första dagen på mässan men börjar med det roligaste: Elle Decoration Sweden Design Award 2017

Det var events från frukost till eftermiddag. Sedan skulle det vara ett litet uppehåll inför den stora galan, Elle Decoration Sweden Design Award 2017 men det blev inget uppehåll för utan jag hade kundmöte och sedan då klipptid. Har väl ALDRIG någonsin maxat en dag så pass. Jag hade med mig långklänning, två par skor (ett par för röda mattan och mingel och ett par för dans – rutinerad!) och smink i en liten rullväska vart jag än gick.

Efter klippningen lånade jag damrummet för att svida om och smink. Inte helt glamouröst kanske. Kände mig som en sån där i make over-program; går in genom en dörr som en typ av person och kommer ut som en helt annan – transformed, ha ha ha!

Sedan gick jag då i vingliga pumps och snöstorm till Riche för att möta upp mina kollegor och vänner samt min kära make. Han skulle äntligen få vara +1 och träffa min nya värld. Alla events är annars utan respektive då det är för bransch men i och med att jag var finalist hade jag ynnesten att för vara just med +1.

Att det skulle bli isande vinter just denna dag?! Tunna skor och klänning är inte rätt klädsel att promenera i snö men nu var det ju bara tvärs över Nybroviken vi skulle. Till Berns.

Här kliver mina fina kollegor Maria och Monica.  in, tätt följd av inredningsbloggs-världens roligaste Martin.

Jag har nog aldrig gjort en “röda-mattan” förut så det var ju ett nytt moment i livet. En sak bort från min bucket list.

Bästa mannen som finns!

Mingel och bubbel

Dags att sätta sig och invänta prisutdelningen. Finaste Svante Öqvist, chefredaktör på Elle Decoration välkomnade oss till denna gala.

Maken hade ett flyg att passa så jag fick sällskap av Ulrika och Marie (som hamna utanför bild).

Och vinnaren i “årets Inredningsbloggare” gick till bästa Jannice. Så välförtjänt och rätt. Heja snygging!!!

Fantastiska Ebba, som får v36 se ut som en spa-semester, och Emilia delade ut pris.

Läs om alla priser och pristagare HÄR.

Sen var det “personalfest” som Svante Öqvist kallade det. Och så var det. Många jobbar solo och sammankomster som detta betyder så mycket.

Malin och Kristin i högform.

Stefan likså.

Med mina bästa kollegor från vårt nystartade nätverk Nordinary, Maria och Monica. En kvartett som saknade sin Åsa denna kväll.

Sen var det dans tills lamporna tändes, musiken stängdes av och en vakt förklarade snällt men tydligt för oss att det faktiskt var dags att gå… Typiskt mig – stänger alltid alla dansgolv. Har jag väl klivit på går det inte att få bort mig där ifrån, ha ha ha.

Bilder från Elle och min telefon

Kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.