Följ mig:
Min dag

Dagens rekvisita & bestyr

22 mars, 2017

Hej onsdag! Veckan rullar på i högt tempo. Jag räknade ut att jag har fullt schema till den 10.e april så nu är det bara att hålla tungan rätt i mun, näsan ovanför ytan och ryggen rak. Eller nåt sånt.

Hur som helst. Idag har jag härlig fotografering här hemma på förmiddagen och möte med Maria. Vi ska ha en föreläsning på The Influencer Convention 31/3 och ska finslipa på presentationen. Det kommer blir så himla kul. Utöver att vi ska prata så ser jag så fram emot att bli inspirerad av alla andra grymma bloggare, instagrammare och youtubers. Är du en av oss eller vill bli? Kom med, det finns några platser kvar.

Men först som sagt fotografering. Kolla vilka snygga modeller jag har:

färska bär

Hoppas ni också får en fin onsdag!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

  • Svara Finurliga fröken 22 mars, 2017 at 17:51

    Gud så spännande! Önskar att jag hade råd att gå. Men någon gång…. ni är ju fantastiska på att ta bilder både du och Maria. Kram

  • Svara Kalle Kanon 23 mars, 2017 at 10:23

    I helgen ska det våfflas. Vilka inspirerande bilder! Både som för- varm- och efterrätt.

  • Lämna en kommentar

    Close