Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

27 juli, 2017

Hemma från båtluffen i Grekland med 1789 bilder & minnen i bagaget

Hej igen alla härliga! En fantastisk båtluff i Grekland och min bloggsemester är nu över. Tillbaka med så mycket energi att jag bubblar och fylld med  massa inspiration att starta bloggen igen efter en väldigt vilsam, nedkopplad och analog semester.

Jag har nu försökt formulera mig tusen och en gång här men hittar inte de rätta orden. De räcker inte till när jag ska försöka beskriva hur härlig vår båtluff blev.

Jag låter bilderna här få berätta och visa. Ska sammanställa mer ingående inlägg med info från resan, varje ö, boende, mat, färjor mm. Har så galet mycket i huvudet och undrar lite lätt om jag drabbats av någon “grekiska sjukan”?

Det jag dock vill få med redan nu: Om du vill göra en resa med barn där de får lära sig massor, få stora upplevelser, bada fantastiska bad och äta gott är nog en båtluff i Grekland den perfekta resan.

Comments (8)

 • Vilka vackra bilder från Grekland som både lyfter fram miljön och livsglädje!

  Ni verkar ha haft en väldigt fin och upplevelserik semester. Härligt!

 • Åhh vad härligt! Det där är en dröm jag har att få ta med barnen på båtluff, det får bli om några år, när minstingen är lite större och man slipper konka på vagn. Är väldigt nyfiken på vilka öar ni åkte till..?:)

 • Ser så härligt ut. Ser framemot att få läsa mer om båtluffen. Men var har du hittat handdukarna? De ser verkligen fina ut.

  • Hej, visst börjar man drömma redan nu – samma här.
   Jag ska sätta samman min resa och hoppas det kan inspirera någon. Hoppas återkomma med inlägg om detta snart.

   KRAM!

 • båtluffa – ja det har jag gjort ensam en gång, men inte med familjen, och nu vill jag iväg på en gång. Köpte ni ett pass, med båtturer eller enskilda resor från Aten ? Härliga bilder , blir så glad och varm, tack

  • Hej Elisabeth! Vad kul att jag kan inspirera.
   Nej inget färdigt pass som man kan luffa med, det hade varit smidigt faktiskt, utan vi bokade alla resor och boenden hemifrån redan på våren. Du kan läsa lite mer om hur vi lagt upp resan och förberett här: https://helenalyth.se/2017/07/08/planera-batluff-i-grekland/ Hoppas du får svar på några frågor där.
   Hoppas du och ni kommer iväg!
   Kram!

 • Hej,blir så otroligt taggad av dina reseberättelser så nu ska jag och tjejen iväg på öluff i Septenber 2019….har tänkt oss flyg till Aten och sedan båt till Milos. Sen tar vi Naxos, .Paros och 1 ö till som vi inte har bestämt ännu. Är September en bra månad att resa runt ? När du bokade biljetter hemifrån till färjorna,hämtade man ut dessa på plats i Pireus då eller hur funkar det ? Tack för all jättebra info och tips från dina/era resor,ser helt underbart ut :

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.