Följ mig:
Inredningstips allmänt Vardagsrum

Lägenhet med inspirerande färgskala i blågrå & mörkrosa

15 augusti, 2017

Jag är ingen jättevan Hemnetspanare men igår sökte jag inspiration lite vitt å brett och hamnade på detta objekt som nu är till salu hos Skandiamäklarna.

Alla bilder Skandiamäklarna.

Jag blev mycket förtjust i färgskalan i blågrått och mörkrosa/gammelrosa som får mig att tänka på ostron, skaldjur och kalla hav. Kanske som en passande brygga från sommar till höst? Ja, och det är lite så jag kände när jag tänkte dukning till kräftskiva här om dagen.

Blev väldans inspirerad och fortsatte surfa efter mer inspo.

Skaffa stilen innehåller adlinks 

Rosa Beetle stol – Gubi, anteckningsbok i mocka – Nordstjerne, posters av Linda Jonsson – Confident Living, förvaringsask – Menu, 3-Sitssoffa – Le Grand Air, vas/ljuslykta – Skruf, Rosa kudde – Himla, Rosa pälskudde – Ellos, Svart ljusstake – DAY

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Nina 15 augusti, 2017 at 21:31

  Wow! Superfint! Ska måla om i vårt sovrum o är inne efter ”den perfekta gråa färgen”. Bilden längst ner, Dvs bilden m soffan, den gråa färgen verkar perfekt! Har du tips på nyans?

 • Svara Nabil 11 december, 2017 at 18:47

  Wow, Helena! Grymt inredd lägenhet alltså.

  Så där önskade jag att jag bodde… 🙂

  /Nabil

 • Lämna en kommentar

  Close