Följ mig:
Höst Höstpyssel Samarbeten

Sticka med chunky wool till ditt hem

5 september, 2017

Sticka med chunky wool är ett reklamsamarbete med Adlibris.com

En av de bästa sakerna med hösten är väl att man äntligen tillåts att stanna inne. Jag, och säkert många med mig, är uppvuxna med uttrycket: Det är sommar/varmt/sol så du måste gå ut! När det är höst så tillåts man vara inne fast det kanske är sol ute. Men allra bäst är det just när det är lite snålblåsigt, regn från himlen och grått så man verkligen kan gotta ner sig inne.

Vad kan då vara bättre än att kura upp i en mjuk soffa och pyssla något till varmt, höstmysigt till hemmet? Inte mycket faktiskt!

sticka med chunky wool

Sticka med chunky wool

Har du testat garnet Chunky Wool? Ett entrådigt kraftigt ullgarn som passar perfekt att göra något till ditt hem med. Då det är så kraftigt går det supersnabbt att få resultat.

Med kraftiga stickor, några få maskor och varv och du har ett gosigt grytunderlägg på två röda.

Inte sugen på att sticka? HÄR kan du se hur jag gjort en väggbonad med chunky wool. Ett härligt pyssel som är superenkelt och blir snyggt i ditt hem.

Ser fram emot en höst med mycket mys och lugn. Kan behövas då arbetslivet just nu rusar på i härlig fart. Det gäller att hålla balansen och att då få skapa med händerna är bland de bästa metoderna för avkoppling.

Mina tekoppar (adlink) från Gustavsberg som jag samlar på, fungerar även för café au lait och buljong.

Här om dagen var det så där busigt väder och jag höll på att klä på barnen till skola och förskola. ”Idag vill man bara kura upp i sin säng, dricka varm choklad och lyssna på sagor hela dagen.” Fruktansvärt opedagogiskt!!! Tror du något av barnen vill gå iväg…? Ha ha ha! Man kan inte göra rätt alla gånger.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Lovisa 7 september, 2017 at 15:05

  Alltså ditt köksbord, I love!!

  • Svara Helena Lyth 7 september, 2017 at 21:05

   Tack. Är så galet förtjust i det. Många som vill lägga det i fickan efter ha varit här, ha ha ha!

 • Svara Anna 9 september, 2017 at 18:40

  Hej!
  Är det färgen Dusty blue du använt?

  • Svara Helena Lyth 13 september, 2017 at 08:29

   Hej! Exakt, det är den färgen. Visst är den vacker?!

 • Svara maja liljelli-persson 19 september, 2017 at 11:29

  Snyggt! Hur långt kommer man på ett nystan? Tänkte göra en pläd och tycker det är svårt att veta hur mkt jag ska beställa.
  MVH Maja

 • Svara Ebba 19 november, 2020 at 23:13

  Hej! Skulle vilja göra ett sådant grytunderlägg, hur gör man för att få de mönstret? Funkar det med vilket chunky wool som helst? Vilken millimeter på stickorna ska man ha? Mkt frågor nu:)

  Mvh Ebba

 • Lämna en kommentar

  Close