Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

6 september, 2017

Vi är finalister i Stora Influencerpriset i kategorin Årets Innovatör

Så stora och fantastiska nyheter! Nordinary Influencers, ett nätverk startat av mig, Maria Soxbo/Husligheter.se och Monica Karlstein/Hemmafixbloggen har nominerats till Stora Influencerpriset och är nu i final i kategorin Årets Innovatör.

 

Beskrivningen för Årets Innovatör lyder: Tilldelas en influencer som på utmärkande sätt skapat nya förutsättningar i sitt yrke. Att få omnämnas i detta sammanhang är så otroligt ärofullt.

Detta är bland de finaste bevisen vi kan få på att vi är på rätt väg, att allt slit vi lägger ner på våra jobb och kanaler är värt det, att det går att förändra och förbättra, att våga satsa och lita på magkänslan.

Och vi i Nordinary är så taggade denna höst. Vi har blivit med lokal, Snickeriet, som nu är i full gång att bli till vår gemensamma studio, lokal och mötesplats. Tillsammans med Venue Media jobbar vi på att skapa samarbeten och uppdrag vilket visat sig vara mycket uppskattat hos kunder – framtidens marknadsföring ligger verkligen hos influencers och det är så spännande att få vara med på denna resa. Speciellt spännande är det att allt går i sådan rasande fart. Vi har ju bara varit igång sedan årsskiftet…

Hjälp mig nu att håller alla tummar som finns för att vi kan få vinna detta fina pris.

Comments (2)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.