Följ mig:
Hemma hos mig

Sjukstuga! Här kurerar jag mig idag

19 januari, 2018

Jaha! Där kom det – januari med sina bacillpresenter hoppade på mig. Jag har inte varit sjuk på flera år så jag har liksom glömt bort hur man gör när man är sjuk. Som anställd ringde man till receptionen och berättade om sitt hälsotillstånd och fick höra ”krya på dig, vi ses om några dagar”. Men som egenföretagare blir det inte riktigt så. Visst, idag ställer det till det då jag hade fotojobb på Snickeriet att göra idag men jag kan ju jobba vidare hemma fast nerbäddad. Så får det bli!

Vi ska inte gå in på sjukdomssymtom men magen är inte i balans om man säger så. Kan det vara en Formex-bacill? Inte omöjligt med tanke på hur många människor jag träffat, pratat med och tagit i hand.

Så det blev inte några roliga events i går kväll. Inredningsbranschen hade fest överallt i stan. Men men, min kudde kändes så mycket mer lockande än vilket dansgolv som helst.

Kan tänka mig klämma ett gäng avsnitt av nån bra serie. Nån som har något bra tips på serie? Ge mig allt ni har! Tack på förhand.

Te är det enda jag får i mig nu. När jag var lite och sjuk då fick jag te av mamma med druvsocker i. Nån som också minns det? Sött som bara den och man blev ju galet pigg. Tror det förbjöds senare… Typiskt!

Fredagsblommor från förra helgen faktiskt. Det piggar upp. Lite slokande, lite stukna. Ja som jag, ha ha!

Fint vinterväder utanför fönstret. Blir endast promenad till skola och förskola för hämtning senare. Håller mig varm och inne.

Den unga rådjurshanen som är i vår trädgård varje dag håller mig sällskap. Eller nja, men mysigt att se honom där. I alla fall så här års när han inte äter upp våra blommor…

Nu ska jag vila lite, sedan redigera fler bilder från Formex. Så, ta hand om er, tänk på hälsan och så hörs vi lite senare!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Carina Hedin 19 januari, 2018 at 11:51

  Peaky blinders på Netflix. Otroligt bra!

  • Svara Helena Lyth 19 januari, 2018 at 13:57

   Så spännande, inte hört något om den. Älskar att få tips om helt nya serier, blir så överraskad.

   Tack och kram!

 • Svara Ann-Sofie 19 januari, 2018 at 12:52

  Allegiance på SvT play är kanon. Går inte sluta titta.

  • Svara Helena Lyth 19 januari, 2018 at 13:56

   Aha! Super!!! Hört titeln nämnas men inte så mycket mer. Tack snälla.

   KRAM

 • Svara Eva 19 januari, 2018 at 14:27

  Designated Survivor – Netflix.
  Suits – Netflix
  Ozark – Netflix

  Kram Eva

 • Svara Frida 20 januari, 2018 at 18:56

  Fantastiska Vår tid är nu och Fröken Frimans Krig på SVTPlay, mycket fina miljöer att inspirera av till inredning samt fantastiska skådespelare

 • Lämna en kommentar

  Close