Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

27 februari, 2018

Vi listar våra bästa pysselverktyg

Jag och Anna María, dvs Larsson och Lyth, skickade ut en fråga förra veckan vad ni skulle vilja att vi pysslade med, tog upp i vår kanal eller pratade om och påskpyssel tog ju hem segern lätt, ha ha. Men andra saker kom upp, bland annat frågan om vad vi har för material och verktyg.

Ja, vad ska man ha för verktyg när man ska skapa och pyssla? Här i avsnittet listar vi våra favoriter och de pysselverktyg som vi använder oftast. Är det några verktyg på vår lista du saknar eller använder mer?

Du prenumererar väl på vår kanal? Hoppas det för nu kommer det gå undan och komma massa avsnitt i rasande fart. Påskpyssel står å bankar pop dörren och vi har faktiskt redan gläntat på den. Häng med för det kommer mera!

Det närmsta jag kommer till att vara Bond-brud eller den fjärde medlemmen i Charlies Angels, ha ha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.