Följ mig:
Hemma hos mig

Ett annat påskris & påskpynt på mitt soffbord

21 mars, 2018

Lite mer påskpynt har landat i vardagsrummet. Väldans blygsamt kan tyckas. Jag visade här om dagen mitt påskpynt, eller påskstilleben snarare, på den öppna spisen och nej, inte mer färger nu heller.

Jag går igång på tanken att inte bara ha vanligt björkris som påskris. Körsbärskvistar kanske inte är så förvånande men varför inte ett fång eucalyptus? Jag visade ett påskpyssel nyss med det, kolla in det HÄR.

Min vapendragare när jag jobbar hemma – Bernhard. Snäll, gosig och väldigt tystlåten. Det är så mysigt hur han håller sig nära när jag fotar och pysslar. Sitter jag däremot vid skärmen ska han helst sitta PÅ tangenterna. Vad är det?

Stilla och lugnt. Som ett ägg, typ.

Men, så händer det något! Solen kommer fram och sätter färger på allt. Vad annorlunda det blev, eller hur?! Och så syns dammkornen i luften också, ha ha!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara A-K 21 mars, 2018 at 23:40

  Hej, väldigt snyggt soffbord också. Får man fråga om märke/inköp på det? Tack på förhand. /A-K

  • Svara Helena Lyth 28 mars, 2018 at 15:16

   Halloj, ursäkta sent svar. Ja jösses, vad är det för märke. Köpte den för 9 år sedan. Måste kolla runt och se om jag får napp. Återkommer då.

   kram!

  Lämna en kommentar

  Close