Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

4 april, 2018

Besök på Tropikariet i Helsingborg

Jag skulle föreläsa på IKEA Helsingborg med mina hack och jag skulle vara där kl 15 så vi hade en hel dag att spendera i stan. Det blev ett besök på Tropikariet.

Från snöstorm in i tropikerna, inte illa förflyttat.

Resten av familjen hade varit här tidigare men för mig var det första gången. Hade hört en massa innan om allt från termiter i gångar till fiskar som biter dig i fingrarna. Allt stämde och det var verkligen ett toppenbesök.

Det går en rörledning genom hela huset, i flera våningar, där termiterna går med sina blad för att bygga på sitt bo nån annan stans. Så kul idé!

Inte en helt härlig upplevelse att hälsa på doktorsfiskarna måste jag säga. Jag är inte så pigg på sånt här som krälar och krafsar men vad gör man inte för barnen, som det heter…

Då gladare i de mjuka, gosiga djuren.

Det roligaste och mest obehagliga rummet samtidigt  var det med “Freaks of nature” dvs djur som inte riktigt ser ut som andra.

Som denna lövgecko. Himlans söt och obehaglig samtidigt.

Sedan började mina nerver spel mig ett spratt. Skulle vidare till IKEA för föreläsningen och innan allt var på plats kände jag mig riktigt nervös. Återkommer med inlägg om min presentation.

SparaSpara

SparaSparaSparaSpara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.