Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

17 april, 2018

Inspirerande bloggmiddag med mat på höjden

Förra veckan var det pressvecka med många visningar precis över hela staden kändes det som. Alltid inspirerande att ta del av och också viktigt att se trender att analysera.

En av de härligaste eventen jag var bjuden till var bloggmiddagen hos Ek PR. Under en kväll presenterades nyheter från byråns kunder.

Allt väldigt vackert inramat med vårig dukning och ljuvlig mat.

Och vilken namnlapp sedan! Skrivet av fantastiska Ylva Skarp. Observera de ätliga blommorna i vattenglaset. Detta lär vi se mer av i sommar, eller hur?!

Min bordskompis på Snickeriet Maria/Husligheter.se fick jag även sitta med här. Och äntligen fick jag träffa Elin Lannsjö i verkliga livet. Får så blir det; man är kollegor och “pratar” i sociala medier men har aldrig träffats på riktigt. Och även Catharina/AnnaCate som satt några bord bort. Vi i Nordinary (jag, Maria och Monica) blev sugna på att åka till västkusten för att hänga lite mer med dessa västkustska Northern Sisters.

Servera mat på höjden!

Nu vet jag vad jag har saknat i mitt liv: En platå för mat, ja all mat och inte bara skaldjur. Detta blir sommarens grej i det Lythska hemmet kan jag säga! Alla delar och ställningen snurras så alla kan nå. Toppen!

Detta magiska mästerverk kom från Pom och Flora. Helt vegetariskt och Hjelt underbart.

Ek PR drivs av Madelaine Ek. Alltid lika härligt att få hänga med henne!

Och alltid lika trevligt att träffa Daniella Witte och Sofia/Mokkasin.

Bredvid mig på andra sidan satt Marita Lindholm från Lindform. De som gör de vackra skandinaviska vaserna du säkert sett lite här och var.

Kvällens moderator var Andrea Brodin som intervjuade bland annat Kerbers grundare Marielle Kerber.

Att gå runt i detta showroom är så inspirerande. Fint stylat av Jan Rundgren.

Härligt inbjudande schäslong från Sofa Company och min drömlampa från Louise Roe. Älskat den jag såg den första gången. Skulle passa så bra in i mitt funkishus, eller hur. Kanske i grön marmor och riktigt mörk skärm… Fyller snart år, host, host…

Den goda kvällen avslutades på topp med superspännande glassar från Nordic Fauna. Vad sägs om Blåbär & Dragon, Rabarber & Gin och Ängsyra & Kärnmjölk. Häftiga smaker!

Tack Ek PR och hela gänget för en supertrevlig kväll!

 

SparaSparaSparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.