Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

21 april, 2018

Om jag får önska mig en födelsedagspresent

Det var inte igår jag skrev en önskelista till min födelsedag men minns hur de gjordes förr. Då var det månader av finslipande på den där listan så att allt skulle med. I början var det klistrade urklipp från leksakskataloger och senare nerklottrade ord med tveksam stavning.

Som vuxen kanske det inte känns lika självklart att önska sig något då jag liksom kan ge mig det mesta själv. Men så finns det ju de där sakerna som ligger i en nivå högre, just på drömönskelistan. Här är det som jag drömmer om just nu.

Lampan In the tube av Lampe Gras.
Kuddfodral Nude från House doctor, Deva Velvet från Chhatwal, Herborhysteria från Christian Lacroix. (adlinks)
Armband Key Lock Bangle från Skultuna  (adlink)
Trench coaten framför alla från Burberry, Maxiklänning  från La Redoute (adlinks)
Blombordet framför alla från Svenskt tenn (bild från DETTA drömhem)
Mattan Shaggy Smoky Rose Rug från Layered

Maxiklänningar kommer jag gå klädd i hela sommaren tror jag. et är det plagget som passar min kropp bäst och med det det jag också mår bäst i. Klänning och ett par sandaler och så är jag klar så att säga. Och så om då det skulle skura så åker trenchen på, ha ha. Och den där trenchen… som jag drömt om i alla år.

Jag är inte så mycket för smycken. har inte ens hål i öronen. Armand och rejält stora halsband är min grej. Detta rena smycke från Skultuna har jag kikat på länge. Det där treklöverformade låset är  från från de klassiska mässingsljusstakarna. Snyggt.

Den rosa fluffiga mattan till mitt nya arbetsrum på vår övervåning skulle bli så snyggt med de blå väggarna.

Lampan In the tube har jag haft på min mentala önskelista ända sedan jag såg den på en möbelmässa för några år sedan. Den skulle passa i vår hall så bra.

Blombordet skulle göra mitt funkisvardagsrum komplett. Det vet jag. Åh… drömmen!

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.