Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

20 april, 2018

Fredagsblommor i Snickeriet – som kanske kan bli dina?

Fredag och sommarvärme! Som vi längtat eller hur?!!

I morse hade jag en fotografering på Snickeriet, vårt frilanskontor, och till det behövde jag blommor som rekvisita. Så lämpligt då att det just var fredag så jag kunde få mig en fredagsbukett i samma veva när blommorna moderat klart. Lyx!

Så här glad var jag på min Instagram Stories. Ett fång magiskt vackra blommor.

Och så var det då bara att sätta fart och fixa buketten. Hur jag gör mina favoritbuketter kan du läsa HÄR. Så där härligt yviga och vilda.

Och så här blev den. Fotograferingen gick bra och jag fick med mig buketten hem i någorlunda gott skicka.

Och sen så var det ju det där med den kryptiska rubriken: vi har nu platser lediga på vårt frilanskontor. Både hel- och halvtid finns de3t plats för. Är du intresserad? Skicka då ett mejl till helena.lyth (at) gmail.com så berättar jag mer. Kanske vi blir kollegor?

Nu önskar jag di en riktigt fin fredag. Hoppas du kan njuta av sommarvärmen som vi fått.

SparaSpara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.