Följ mig:
Personligt

Mina varmaste hälsningar till alla mammor m.fl. idag

27 maj, 2018

Grattis lilla mamma, idag är det din dag.

I dag vill jag skicka min varmaste kram till:

– alla mammor som kämpar med dåliga samveten, tidsbrist, sömnbrist och försöker få allt att fungera. Det är ett svårt jobb samtidigt som det är bland det finaste man kan få.

– alla som saknar någon att säga mor och mamma till idag. Dagar som denna måste smärta något så fruktansvärt.

– alla som kämpar för att få bli kallad mamma av någon. Det är inte alltid enkelt att bli mamma av olika anledningar så jag kan bara gissa att just denna dag då kan smärta lite extra.

Vem uppvaktar på morsdag?

Morsdag 2009 hade jag varit mamma i ca 1,5 månader och på något sätt tänkt att jag skulle bli uppvaktad på sängen, hurrad för, firad och verkligen uppmärksammad. Kanske mycket begärt av min 1,5 månaders lilla son och framförallt min make jag la allt detta på.

Jag var som sagt nybliven mamma och efter en traumatisk förlossning med urakut kejsarsnitt och en galen amningsutforskning  var jag rätt så upp-å-ner-vänd i mina känslor och hormonsvängningarna var som värsta berg-och-dalbanan så det blev nog maken som blev tagen på sängen istället. Av mina förväntningar och känslor.
Det är ju mors dag men det är ju ens egen mamma som ska firas men jag tänkte att jag skulle bli lyft till skyarna som någon typ av urmoder. Ja, jösses vad jag var känslosam den där perioden.

Njut nu av denna soliga söndag oavsett var och hur du firar morsdag. Men ett riktigt gottigt bakverk kan det i alla fall ska du unna dig idag.

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

  • Svara Katja 28 maj, 2018 at 10:41

    Vad har du för sommarplaner?

  • Lämna en kommentar

    Close