Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan fÄ dig inspirerad.

25 april, 2024

I dag fyller jag 50 đŸ„ł

Åh vad jag lĂ€ngtat efter denna dag! Att Ă€ntligen fĂ„ fylla 50, att fĂ„ kliva över det dĂ€r berömda strecket och fĂ„ ett osynligt medlemskort till en utvald skara pĂ„ nĂ„got sĂ€tt.

Jag tar ledigt idag och ska njuta av detta pÄ alla möjliga sÀtt. Planen Àr att ta en dag pÄ stan med maken som ocksÄ tagit ledigt för att sedan möta upp barnen som Äker in till stan med mamma efter skolan. Jag vet inte vad som kommer hÀnda pÄ kvÀllen för det har maken velat göra till en hemlis.

SĂ„ med detta sĂ€ger jag: vi ses pĂ„ andra sidan. DĂ€r jag förhoppningsvis blivit Ă€nnu bĂ€ttre, starkare, snyggare, tryggare och pĂ„ alla sĂ€tt mer nöjd med livet. Inga stora förvĂ€ntningar alls alltsĂ„ 😂

Tills dess sÀger jag:

Comments (10)

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.