Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

21 juni, 2018

Sommarsånger & snapsvisor att ladda ner. Varsågod!

Här får du snapsvisor att ladda ner, perfekt sånghäfte till midsommar. Varsågod och hoppas det uppskattas av dina gäster.

Nu är det snart midsommar och med det är det sill och sång, helst i ljuvlig ljus sommarkväll. Jag är väldigt förtjust i nubbe till sillen och det blir så klart ännu bättre med vacker sång till. Men att komma ihåg snapsvisor, det är jag värdelös på. Så avundsjuk på dem som är som ett kartotek och bara slänger iväg den ena sången efter den andra. Så bra då att man kan få fuska med ett sånghäfte. Jag har satt samman snapsvisor att ladda ner.

Klicka HÄR så får du en pdf att ladda ner och skriva ut. Den är gratis men om du gillar det jag gör och vill bidra till min verksamhet får du gärna sponsra valfritt belopp till mitt företags-swish 123 140 26 50 som registreras enligt SKV’s alla regler.

Snapsvisor att ladda ner

Har förstått att det är mycket uppskattat av er läsare detta med sånger att ladda ner för mina sånghäften till kräftskivan har fått många glada tillrop.

Jag gjorde denna utskrift svart/vit dels för att jag bara har svart/vit skrivare hemma men också för att man kan få färglägga den själv om man är på det humöret. Eller skriva ut på färgat papper kanske?

Hoppas ni nu får en fin sångstund! Och skön midsommar!

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Comments (8)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.