Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

19 oktober, 2018

Liten lutande blombukett i mitt kök önskar fin fredag

Hej och tack för att du vill hänga med mig här! Glömt att säga det tror jag så det är väl banne mig på tiden. Har hängt lite mer på Instagram på sistone och där blir det lite mer snabb kommunikation men ska verkligen inte glömma att vara lite snabbare även här. Uppskattar ju det så mycket hos andra.

Hur som helst; här kommer en snabb och liten bukett till dig som tack. Eller bild på en i alla fall.

Jag blev så förtjust i denna avlånga vas och tycker det är fint om en bukett inte alltid måste fylla ut en vas utan just kan få luta sig lite. Den där lutningen blir ju också en form, en rymd, som fylls.

Höstens färger är mustiga, djupa och dramatiska. Fint att blanda olika toner av samma färg.

Så nu önskar jag dig en riktigt fortsatt fin fredag och så hörs vi snart igen, eller hur?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.