Följ mig:
Blommor & Växter

Liten lutande blombukett i mitt kök önskar fin fredag

19 oktober, 2018

Hej och tack för att du vill hänga med mig här! Glömt att säga det tror jag så det är väl banne mig på tiden. Har hängt lite mer på Instagram på sistone och där blir det lite mer snabb kommunikation men ska verkligen inte glömma att vara lite snabbare även här. Uppskattar ju det så mycket hos andra.

Hur som helst; här kommer en snabb och liten bukett till dig som tack. Eller bild på en i alla fall.

Jag blev så förtjust i denna avlånga vas och tycker det är fint om en bukett inte alltid måste fylla ut en vas utan just kan få luta sig lite. Den där lutningen blir ju också en form, en rymd, som fylls.

Höstens färger är mustiga, djupa och dramatiska. Fint att blanda olika toner av samma färg.

Så nu önskar jag dig en riktigt fortsatt fin fredag och så hörs vi snart igen, eller hur?!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close