Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

9 november, 2018

Önskar fin fredag med en nästan-julbukett

Hurra, då var det fredag och jag ser fram emot en helg där vi kan kurera oss helt och hållet. Tack för alla huskurer jag fått. Borde göra susen.

I lördags hade vi ju födelsedagskalas här hemma och då fick jag en vacker aprikosfärgad amaryllis av svärfar och dottern fick en orange lilja med medföljande presentkort av sin gudfar. Dessa två har nu slagit ut och tillsammans med långbladig eukalyptus med bär samt en röd bärgren jag inte kan namnet på (vet du?) får bli fredagsbuketten.

Alla vi som älskar julen älskar säkerligen även amaryllis och det liksom kliar i mig. Vill ju blomma ut helt och fullt med julpynt här hemma men håller i mig lite då jag på intet sätt vill tröttna på julen strax efter lucia…

Men amaryllis i andra färger än rött är så klart helt okej. Det smyger igång det hela kan jag tycka. Och sen så är de ju så vackra. Så stolta på nåt sätt.

Önskar dig en fin fredag!

Comments (1)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.