Följ mig:
Blommor & Växter

Önskar fin fredag med en nästan-julbukett

9 november, 2018

Hurra, då var det fredag och jag ser fram emot en helg där vi kan kurera oss helt och hållet. Tack för alla huskurer jag fått. Borde göra susen.

I lördags hade vi ju födelsedagskalas här hemma och då fick jag en vacker aprikosfärgad amaryllis av svärfar och dottern fick en orange lilja med medföljande presentkort av sin gudfar. Dessa två har nu slagit ut och tillsammans med långbladig eukalyptus med bär samt en röd bärgren jag inte kan namnet på (vet du?) får bli fredagsbuketten.

Alla vi som älskar julen älskar säkerligen även amaryllis och det liksom kliar i mig. Vill ju blomma ut helt och fullt med julpynt här hemma men håller i mig lite då jag på intet sätt vill tröttna på julen strax efter lucia…

Men amaryllis i andra färger än rött är så klart helt okej. Det smyger igång det hela kan jag tycka. Och sen så är de ju så vackra. Så stolta på nåt sätt.

Önskar dig en fin fredag!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

  • Svara Kathleen 10 november, 2018 at 09:28

    Skimmia

  • Lämna en kommentar

    Close