Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

14 november, 2018

Gillar du det jag gör?

När 2018 nu börjar lida mot sitt slut ska då året summeras och redas ut. Vad var bra och vad kan förbättras? Och sedan kommer galor dugga tätt efter årsskifte för att just ära de som jobbat på bra.

Tycker du att det jag gör är bra? Känner du att jag har inspirerat dig under det gånga året inom inredning och att skapa för hemmet? Då skulle jag bli världens absolut gladaste om du skulle vilja lägga en röst på mig i ELLE Decorations pris för Årets Inredningsinfluencer.

Så här står det i kriterierna för priset:
“Årets influencer är en person som inspirerar andra till inredningsglädje i en blogg och/eller i sociala medier, såsom Instagram, Pinterest och Facebook. Nyckelordet är inredningsinspiration och det kan innebära allt från handfasta gör det själv-tips till utvalda bilder från inspirerande miljöer. Vi söker alltså efter Sveriges främsta influencer inom inredning – och det är du som läsare som är med och bestämmer vem det blir!”

Jag vet att jag inte är den där inredningsinfluencern som kommer med senaste trender eller nyhetsrapporter men min önskan är att inspirera till att skapa till hemmet, inreda långsamt och framförallt göra ett personligt hem. Hoppas du känner detta annars måste du säga till, ha ha!

Så om du tycker jag kan passa får du gärna lägga en röst på mig HÄR. Och vet du det bästa??? Du kan rösta på hur många inredningsinfluencer som helst så du måste alltså inte bara välja en.

Ett ytterst litet axplock från några av mina egna favoriter från 2018. Minns du?

Jag hade den stora äran att få vara nominerad förra året och det var nog den finaste gåvan jag kunde få av dig som läser och röstat på mig. Här är jag med andra fantastiska stjärnor; Katarina Althin, Maria Soxbo och Hanna Wendelbo.

Bara dagarna innan ELLE-galan gick IKEAs grundare Ingvar Kamprad bort och jag ville hedra honom. Kanske ändå är det han som betytt mest för Sveriges heminredning. Jag gjorde en stass gjord av blåa IKEA-kassar. Läs mer om den HÄR.

Om jag har äran att få bli nominerad även i år måste jag ju toppa detta med en ny kreation, ha ha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.