Följ mig:
Frukost

Risgrynsgröt med kanel & färskriven ingefära

12 november, 2018

Jaha, nu har jag tydligen snöat in på färskriven ingefära. Här om dagen skrev jag om det där med att boosta kroppen med riktiga vitaminer och att riva färsk ingefära. Nu gör jag det lite titt som tätt.

Min käre make vet hur mycket jag älskar risgrynsgröt och då jag varit rejält krasslig köpte han sådana där risgrynsgrötskorvar. Ja de ser inte roliga ut men de är ju goda!

Unnade mig en sådan snabbmat och testade att riva ingefära på. Wow, vad häftigt. Det blev supergott och ingefäran kan ju vara rätt het så det blev en risgrynsgröt med hetta så att säga.

Känner hur kroppen tackade mig: snäll varm gröt med god kanel och sen ingefäran som satte fart på hela maskineriet.

Vad ska jag ha ingefära på nästa gång mån tro? På keso var det riktigt, riktigt gott så det lär det bli mer av i alla fall.

Nu tar vi tag i denna måndag, eller hur?? Jobbar på förkylningen fortfarande men med alla fina huskurer jag fått av er läsare så ska jag nog vara fit for fight på riktigt!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close