Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

12 november, 2018

Risgrynsgröt med kanel & färskriven ingefära

Jaha, nu har jag tydligen snöat in på färskriven ingefära. Här om dagen skrev jag om det där med att boosta kroppen med riktiga vitaminer och att riva färsk ingefära. Nu gör jag det lite titt som tätt.

Min käre make vet hur mycket jag älskar risgrynsgröt och då jag varit rejält krasslig köpte han sådana där risgrynsgrötskorvar. Ja de ser inte roliga ut men de är ju goda!

Unnade mig en sådan snabbmat och testade att riva ingefära på. Wow, vad häftigt. Det blev supergott och ingefäran kan ju vara rätt het så det blev en risgrynsgröt med hetta så att säga.

Känner hur kroppen tackade mig: snäll varm gröt med god kanel och sen ingefäran som satte fart på hela maskineriet.

Vad ska jag ha ingefära på nästa gång mån tro? På keso var det riktigt, riktigt gott så det lär det bli mer av i alla fall.

Nu tar vi tag i denna måndag, eller hur?? Jobbar på förkylningen fortfarande men med alla fina huskurer jag fått av er läsare så ska jag nog vara fit for fight på riktigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.