Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

14 december, 2018

Vinn vackraste juldekorationerna från Rosendahl

Inlägget och tävlingen är ett samarbete med Rosendahl.

Jag är så glad att få ha en tävling med något helt sagolikt vackert som dessa nya juldekorationer från Rosendahl.

Mycket av det julpynt vi äger har vi historia till, både att de är ärvda och att de har minnen kopplade till sig. Det som ändå har de alla gemensamt är att de är klassiska och klarar att stå emot alla trender och stilar.

De här vackra dekorationerna är helt klart i linje med denna tanke – med sådan genuin design som kommer stå sig i många generationer framöver är de fantastiska hållbara juldekorationer.

Rosendahl släpper denna jul ny kollektion av pynt i metall – Karen Blixens jul. Serien kommer både i kall och varm metall. Serien är dedikerad den världskända danska författarinnan och hennes jul.

Smyckesdesignern och scenografen Zarah Voigt har fått tolka Karen Blixens liv och verk till en julsaga i vackra symboler. Samtidigt har hon tagit julminnen från sin egna barndom när hon klippte snöstjärnor av papper och vek pappershjärtan. Så delikt och vackert tolkat.

Tävla om 6 stycken juldekorationer

Nu till den spännande tävling där du kan vinna hela 6 stycken av dessa vackra juldekorationer ur Karen Blixens jul. Du vinner 6 hängen; 2 hjärtan, 2 diamantformer , 2 strutar och sedan får du välja antingen silver- eller guldfärg. Tävlingen sker på mitt instagramkonto: @helenalyth.se så klicka dig dit och var med och tävla. Välkomna även dit!

Jag fick tolka kollektionen och ville göra de vackra dekorationerna till hjältar och sätta i centrum så de får hänga i vackra kransar av cypress jag gjort, se HÄR hur jag gjort dem. Om man vill ha i stället eller som komplement till sin julgran.

Sedan tycker jag hjärthänget och strutkorgen är så fina att ha saker i: små praliner eller annat pynt. Fina att hänga i granen eller att ha på bordet vid din juldukning. Se hela den vackra julkollektionen på deras hemsida. Och börja drömma om vilka du vill vinna…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.