Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

15 december, 2018

Julklappstips & 15% rabatt hela helgen hos Designtorget

Julklappstips är ett inlägg i samarbete med Designtorget

Jag kommer här som en förtidig tomtemor och ger dig rabatt hos Designtorget hela den här helgen 15/12 – 16/12. Uppge koden: HELENALYTH15 i kassan hos webbutiken. Perfekt för julklapparna till nära och kära eller varför inte något till dig själv…?

Och inte nog med det! Jag och Designtorget har plockat ut några riktigt goda russin ur den stora Designtorgetkakan för dig som vill ha tips på julklappar.

Personlig och unik julklapp

Ge nära och kära personliga accessoarer. Nu kan du välja upp till tre valfria initialer till Designtorgets accessoarer Frö – tillverkad i läder från Tärnsjö garveri, tillverkas förhand på Öland. (Nyckelring, korthållare, passfodral, sladdhållare etc.) Välj initialer och köp HÄR.

 

Julklappstips till kreativa barn

Artax animationslåda. Bli nästa Ingmar Bergman! I artax animationsstudio kan du bygga upp en värld helt enligt dina egna önskemål, eller välja en av de färdiga bakgrunderna som medföljer. Följ de enkla instruktionerna och blås liv i dina leksaker eller de figurer du skapat av leran som medföljer i lådan. Kreativt för hela familjen att göra tillsammans. Se och läs mer HÄR.

 

Julklappstips till hela familjen

Spel skogen. Vad mer är perfekt att mysa med i mellandagarna än spel? Perfekta gåvan som ger så mycket, länge. Här är spelet där du fyller skogen med liv – för hela familjen i jul. Läs och köp HÄR.

 

Julklappstips till den medvetne som har allt

Brandfilt & brandsläckare från Solstickan design. Värdefull julklapp till någon som har allt. Extra viktigt under den här tiden på året då vi har många levande ljus. För varje såld produkt går en del av vinsten till förmån för barn och gamla så det är en gåva som kan och gör skillnad. Se de olika varianterna HÄR.

 

Julklappstips till foodien

Riktigt förkläde. Alla vet vi att med riktigt bra verktyg i köket blir matlagningen roligare och maten godare. Glöm inte de där viktiga detaljerna som förkläde t.ex. Perfekt julklapp till matnörden. Malört; rejält förkläde av svenskt naturfärgat läder av högsta kvalitet från Tärnsjö Garveri, framtagen exklusivt för Designtorget. Se de olika förklädena HÄR.

 

Julklappstips till bokslukaren

Boktomten i design av Julia Sthillert. Boktomten är det nya vilostället för godnattsagan eller favoritromanen på nattduksbordet, skrivbordet eller i bokhyllan som hjälper dig att hålla koll på var du befinner dig. Boktomten tillverkas för hand av Uppsala Stadsmissions sociala företag Hantverksslussen vilket skapar fler arbetstillfällen för människor i utsatthet för varje såld produkt. Kom till produkten HÄR.

 

Julklappstips till de inredningssäkra

Aperio. Designpriset 2018 tilldelas formgivaren Hannes Åström och den lilla förvaringsmöbeln Aperio som hjälper oss att ta bättre hand om vår miljö och minska konsumtionen av påsar. Möbelns funktion tar form efter behov, beroende på vilken påse du placerar i Aperio kan den användas för källsorteringen i köket, tvättkorgen i badrummet eller den extra förvaringen i hallen. Designprisets utmärkelse innebär att Aperio kommer att tillverkas för hand hos det sociala företaget Hantverksslussen vilket skapar fler arbetstillfällen för människor i utsatthet för varje såld produkt. Läs mer och köp HÄR.

 

Julklappstips till dig

Jag: boken om mig. Boken som ger dig själv lite egentid i jul. Den här boken handlar om jaget, en perfekt bok för den som vill finna sig själv och analysera historien men också blicka framåt. Svara på frågor som rör dina drömmar, värderingar, minnen, idéer och mycket mer. Boken är unikt framtagen för Designtorget. Köp boken HÄR.

 

Unna dig själv en vacker jul

Julljus. Kanske du inte önskar dig någon julklapp men vill ha något vackert till jul, innan julafton så att säga? Min favorit är helt klart lampan Julius som kan placeras nästan varstans. En vacker jullampa att ta fram år efter år. Se och läs mer HÄR.

Hoppas du nu fick lite tips på paket att ge annars får du botanisera i deras webbutik och leta ännu mer. Och glöm nu inte att du får 15% denna helg! Uppge koden: HELENALYTH15 i kassan i webbutiken 15/12 – 16/12.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.