Följ mig:
Hemma hos mig Jul Min dag

Den fjärde adventsmorgonen i mitt kök

23 december, 2018

Godmorgon! Tittar in lite snabbt här nu med bilder från kameran jag drog fram för denna morgon vill jag minnas. En morgon av lugn och lyx. För hur många lediga dagar har man dan före dopparedagen egentligen?

Nu är det fjärde ljuset tänt och vi har ett lugn här hemma då vi verkar ha det mesta under kontroll. Kalkonen ligger i sin lag, kolan är kokad, granarna (ja det blev två, ska visa dem snart) är pyntade och klapparna inslagna. När hade vi sådan koll dagen innan jul??? Som sagt detta bör dokumenteras för det lär väl aldrig hända igen, ha ha!

Nu är kaffet kokat och min käre make tar fram frukosten medan jag sitter här vid datorn i köket och knappar på tangenterna. teamwork!

Kidsen myser medan skärmtiden är tillåten. Snart ska de få slå in sina egna klappar som de köpt till varann. Deras klappar de noga utvalt till varann är faktiskt de jag ser mest fram emot att få se dem öppna.

De vackraste julpynten är de levande! Julblommor och stearinljus. Behövs inget mer egentligen.

Och med en sådan här kompis utanför fönstret går det ju inte att ta miste på vilken stämning som nu råder.

Önskar dig en fin fjärde advent och da’n före dopparedan.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Marita Gill 23 december, 2018 at 11:20

  Önskar dig en fortsatt dag i samma anda och EN RIKTIGT GOD JUL.
  Dan före dan❤???????????

  • Svara Helena Lyth 23 december, 2018 at 20:09

   Tack snälla Marita <3 Önskar dig det samma!!!
   KRAM
   Helena

  Lämna en kommentar

  Close