Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

4 januari, 2019

Att vara mittimellan i mellandagarna

Jullovet fortsätter här hemma. Att vara 5 yviga personer under ett å samma tak gör det minst sagt rörigt. Men jag har lov och dt var vara stormigt här. Kanske Alfrida som även kört runt här så det ligger lego, knäckpapper och strumpor överallt?

Julen får stå kvar men inte allt. Granen, julstjärnan i fönstret och krubban får stå kvar över Trettonhelgen så klart men mycket av det där julaftonspyntet står nu i källaren redo att läggas i lådor. Och iår ska jag också ge mig på en rensning. Ni vet – de där pyntet som ligger kvar i lådorna år efter år men inte åker fram, nu ska de nog få hamna hos Myrorna eller Stadsmissionen och få hitta nya hem.

Att vara mittimellan i mellandagarna

Jag är inte den som slänger ut julen på annandagen. Julen pågår länge här men så klart siktar jag gärna mot nya och ljusare tider. Speciellt när ljuset faktiskt igår bjöd på fantastiskt solsken. Lite skoj att då se solen lysa starkt på en vårig tulpanbukett med julgranen i bakgrunden. Verkligen mellandagar – mellan den mysiga julen och våren. Jag är redo.

Idag ska vi på museum och jag ser fram emot mycket inspiration. Det kan behövas för terminen som kommer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.