Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

11 mars, 2019

Jobbar med, köper & inspireras av pasteller

Gårdagens våriga pasteller (inlägget HÄR) satte sina spår, vilket fantastiskt gensvar. Så många som er som verkar ha samma känsla för färger och önskan om ljusare tider.

Jag vill verkligen bara ha positiva pastellfärger omkring mig. Kanske att jag omedvetet har samlat på mig pasteller men jag kunde se en tydlig pastellfärgad tråd när jag tog fram min shoppingkasse. Ny duk, nya tidningar och nytt pysselmaterial – allt i samma milda fina pastell.

Älskar de här lite pudriga pastellerna. Jag har en tanke på ett påskpyssel med dessa trådar men jag har inte ännu löst hur jag ska lösa min idé. Hoppas du har tålamod för snart vill jag få ut det här på bloggen.

Älskade, älskade William Morris – dina mönster är så vackra. Jag har nu spanat på denna vaxduk i säkert två år och då jag inte tröttnat på tanken med den i vårt hem slog jag nu till. Kommer bli den perfekta vårduken i vår matsal. Och vaxduk – familjernas bäste vän!!!

Som godisbitar på ett fat, eller hur??!!

Någon som dock är allt annat än pastellfärgad är vår supersnälla och gosiga Bernhard. Tror det inte går att finna en snällare katt. Han vill alltid vara md på köksbordet. Gärna sätta sig mitt i vägen… Gullet!

Och sedan härlig inspiration till hemmet. Pastell på väggarna… Mmmm ja, det lockar. Målade precis dotterns rum i ljust lila och det är så ljuvligt att gå in där. Men jag skulle nog snarare vilja ha ljusblått i vårt sovrum.

Idag kommer Anna María hem till mig och vi ska spela in nya filmer. Ska bli så kul att sätta igång igen efter Larsson & Lyths uppehåll. Anna María fick sin lilla Edda i somras och varit mammaledig men nu börjar hon jobba lite till och från och där klämmer vi in lite filminspelning. Så länge kan du väl spana in våra filmer? Massa påskpynt där bland annat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.