Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

18 mars, 2019

Exakt en månad kvar till skärtorsdag

Såg på dagens datum och insåg att det är ju faktiskt exakt en månad kvar till skärtorsdagen. Men hallå – fattar du?? Det är ju snart! Jag och många med mig har ju sagt att “påsken är så sen i år” men nu börjar vi ju närma oss.

Vad för påsk vill jag ha i år då? Dvs vad inspireras jag av? Som vanligt kan jag svänga lite från dag till dag. Pastell ena stunden och mustiga färger den andra.

Just nu önskar jag mig en påsk fylld av detta: gårdsägg i de mildaste pasteller och i olika storlek. Dessa plockades på Gotland i somras och det är nästan så att man inte vill krossa dem utan bara få njuta av deras skönhet.

Jag håller just nu på att sammanställer roligt påskpyssel som ska upp här på bloggen. Mest pasteller än så länge faktiskt. Kanske blir en pasteller påsk ändå…

Och SÅ KUL att ni var så många som blev glada för de gratis nedladdningsbara påskpysslen jag lade upp häromdagen, se HÄR om du vill kolla på dem. Och du missar väl inte mitt arkiv som är fullproppat som ett påskägg av påskyssel? HÄR hittar du pyssel för både stora och små, för det dukade bordet och för att mumsa på. Ja lite av allt skulle jag säga.

Ett kokt ägg eller ett stekt ägg – sagt det förr och säger det igen; världens bästa fast food. Så fantastiskt att så snabbt få sig något gott och mättande. Och hur länge håller ägg egentligen? Det kan du läsa HÄR.

Kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.