Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

20 juli, 2019

Vykort & sommarhälsningar från Skåne

Sommarlovet är i full gång och vi har haft de bästa av dagar i Skåne. Min uppdatering släpar här på bloggen för att låta oss vara i nuet. Men i detta nu har jag haft tid att sortera bilder och lägga upp.

Det är dagar som dessa man står ut i de mörka och kalla månaderna. När man nu slipper klä på sig själv och barnen i evigheter varje morgon. När livet känns enklare och timmarna har slutat ha någon betydelse. När man slutat ha koll på vilken dag det är. När dagarna fylls med kämpiga syskonbråk och överraskande syskonkärlek.

Håret bleks och fötterna smutsas ner. Knäna får märken som ger minnen och myggbetten räknas. Det är sommarlov!

Detta gör inte ont om man säger så. Lyx på allra högsta nivå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.