Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

2 augusti, 2019

Årets frisyr utsedd. Av mig & dottern

Sommardagar och lata dagar. Ingen tid, ork eller ens behov av att fixa till sig. Då är det ju bra att liksom bara snurra upp barret och knyta runt ett band och man är good to go, som man säger.

Jag har fått en hel del finheter från genpoolen men ett svallande hår är inte en av dem. Och det verkar inte bättre att dottern sitter på samma gren som jag på släktträdet när det kommer till hårarv. Sönerna däremot har sin fars sida att tacka för galet kraftigt hår. Ja ja, man kan inte få allt här i livet.

Himlans tur då att man kan fixa och trixa med frisyrerna så de känns voluminösa och maffiga. har alltid tänkt på Hugh Grants syrra i filmen Notting Hill när hon säger att hon har satt fjädrar i håret för att fylla ut. Precis så känner jag. Men går då hellre vägen med snyggare attiraljer. Som sjalar. Det är sommarens melodi det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.