Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

30 augusti, 2019

Tipsar om snygga höstdetaljer

Tipsar om snygga höstdetaljer är ett inlägg som innehåller adlinks

Är du redo för hösten? Är ditt hem redo för den nya säsongen? Personligen så har jag nu faktiskt tagit klivet över från att nostalgiskt vilja hålla kvar i sommaren till att längta till mysiga och lite mörkare kvällar med goda middagar med grytor och mustiga rödviner, myskvällar i tv-soffan med kuddar och filtar samt tillåtas vara inne fast det är sol ute.

Inne vill jag också skifta säsong men gör inga stora förändringar utan det sker som i naturen i steg. Det första är att sätta mer färg och ge mer värme.

Det som kommit in i hemmet är den här stora vasen. Jag har känt att jag inte är så förtjust i att styla mitt hem med flertalet småsaker utan istället velat ha få och stora. Ja lite färre men värre ungefär. En stor vas i härligt vinröd färg blir perfekt och kommer även bli helt magisk med julblommor. Bra att vara förberedd eller hur, ha ha!

Den här taggiga dekorationsasken har jag haft några år och den har nu hamnat på spisen i vardagsrummet. Här hamnar alltid de där småpryttlarna som barnen verkar strössla runt sig. Så om ett lego-lasersvärd saknas kan det mycket väl ha hamnat här när jag rensat inför dammsugningen.

Dessa saker är från Jotex och jag har fått en kod som ger dig 20% rabatt på en hel order hos Jotex fram till 1/9 men inte på elektronik eller rea. Uppge HELENA20 i kassan.

En trend som kommit är att ha väggdekorationer i hemmet. Se väggblomman här.
Vem behöver inte få ordning och få undan småsaker hemma? Korgar behövs alltid som denna vävda i jute och snyggsmart tidningsförvaring.
Nu kommer de levande ljusens tid. Kanske uppdatera med ny klassisk mässingsljusstake eller kanske ett modernt ljusfat?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.