Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

8 december, 2019

Andra advent med julig dag på stan

Önskar dig en fin andra advent. Blev ett snabbt tänt ljus då vi har en juliga dag på stan framför oss.

Jag, maken och barnen ska äta frukost på stan och besöka julmarknader. Barnen ska få köpa julklappar till varann och sedan pausar vi med varm choklad och vispgrädde så fort det ges tillfälle. Sedan avlutar vi med ett julbord på Gamla Riksarkivet. Det blir 6.e gången jag går dit men det är ju banne mig det bästa stället som finns. Sedan gissar jag att vi är trötta, mätta och superjuliga så att vi bara rullar hem.

En dag vi planerat sedan länge och sett fram emot. Det är även julklappen jag och maken ger varann så att säga. Får se om jag får några vettiga bilder att dela med mig av sedan.

Men här är i alla fall årets adventsljusstake. Gjorde ingen egen i år. Kände att idéerna inte var med mig och längtan efter en enkel adventsljusstake var stark. Denna fann jag hos Stadsmissionen för 50 kr. Gott så!

Kan väl tycka att den är alldeles perfekt. Undrar var den har firat jul tidigare.

Den lilla kransen jag hade med på Nyhetsmorgon förra lördagen. Kommer vara vacker ända till påska.

I den stora glaskupolen har jag en slinga med granris. Är väldigt avskalad i min jul i år. Kanske det är en trend, kanske det är mitt känslotillstånd? Kanske jag slår till med en maxad jul vid 4.e advent. Vi får se och det får bli vad det blir.

Och så vill jag passa på att säga TACK! Tack för all den kärlek, stöd och värme jag fått senaste tiden. Så fint i all sorg och saknad jag nu är mitt uppe i.

Comments (1)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.