Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

2 juni, 2020

Paketinslagningstips: Ett papper – olika snören

Tips på paketinslagning är väl passande i dessa tider då det är många saker att fira. Jag kom på att jag fotograferade presenterna jag och barnen gav maken på hans födelsedag här om veckan.

Jag har lite osunt mycket inslagningspapper och snören faktiskt. Det här med paketinslagning är ju något jag tycker är så mycket om så jag samlar på mig massor.

Denna gång gjorde jag dock något väldigt enkelt men effektfullt i det lilla. Jag använde samma inslagningspapper till samtliga paket men hade olika snören och band på samtliga. De hänger ihop men är alla olika.

Ja det var ett litet men naggande gott tips från mig idag 🙂

Och som den samlare jag är så tog jag så klart tillbaka alla band och la i lådan igen. Blir fina på ett annat paket snart igen. Till jul kanske…?

Comments (1)

  • Hej Helena! Jag känner igen mig så mycket i detta inlägg. Men… har för första gången på länge rätt tomt i min presentpapperslåda. Kan inte du tipsa om vart du köper presentpapper av bra kvalitet? Jag har köpt någon enstaka rulle av ett dubbelsidigt papper av superkvalitet och med mycket på rullen på någon inredningsbutik någon gång. Men annars tycker jag att det mesta pappret är så dåligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.