Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

10 september, 2020

Vad blir det för smak på glöggen -20? Kan du gissa?

Knappt har sommaren lämnat för än det börjar pratas om jul. Det blev jag varse igår när jag kom hem och det stod en fantastisk korg vid min dörr och väntade på mig. Det var ledtrådar till årets smak på Blossa. Vad kan då årets glögg smaka?

Blir du klok på dessa ledtrådar?

På deras hemsida och instagram så kan man höra historier om hur flaskan reser till varma länder med mycket smaker. Jag blev spontant sugen på fikon när jag såg korgen så jag gissar på fikon. Sedan tycker jag alla ledtrådar verkar leda till Nordafrika så kanske även dadlar? Två frukter som torkas och äts på jul. Där har du min gissning. Vad blir din?

Comments (7)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.