Följ mig:
Jul Pressnyheter

Vad blir det för smak på glöggen -20? Kan du gissa?

10 september, 2020

Knappt har sommaren lämnat för än det börjar pratas om jul. Det blev jag varse igår när jag kom hem och det stod en fantastisk korg vid min dörr och väntade på mig. Det var ledtrådar till årets smak på Blossa. Vad kan då årets glögg smaka?

Blir du klok på dessa ledtrådar?

På deras hemsida och instagram så kan man höra historier om hur flaskan reser till varma länder med mycket smaker. Jag blev spontant sugen på fikon när jag såg korgen så jag gissar på fikon. Sedan tycker jag alla ledtrådar verkar leda till Nordafrika så kanske även dadlar? Två frukter som torkas och äts på jul. Där har du min gissning. Vad blir din?

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Carina 10 september, 2020 at 19:31

  Marocko eller Tunisien tror jag…

  • Svara Helena Lyth 10 september, 2020 at 19:49

   Ja, det verkar vara där vi ska landa. Men vad är det för smak?

   kram
   Helena

 • Svara Marina 10 september, 2020 at 22:46

  Tropisk smak av ananas och typ passionfrukt gissar jag.

  • Svara Helena Lyth 11 september, 2020 at 09:59

   Det låter som en mycket fräsch dryck. Så spännande detta.

   Kram
   Helena

 • Svara Veronica Lundvall 11 september, 2020 at 12:20

  Jardin Majorelle
  Botanisk trädgård i Marrakech, Marocko.

  Doft av jasmin….

  • Svara Helena Lyth 11 september, 2020 at 13:07

   Aha, är det så den heter. Tack för det.
   Så spännande det ska bli att få höra svaret nästa vecka 🙂

   Kram
   Helena

 • Svara Christine Melin 12 september, 2020 at 08:52

  Tror smaken blir granatäpple, mynta och banan.

 • Lämna en kommentar

  Close