Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

6 mars, 2021

Mellolåtarna jag tycker borde ha vunnit

Vann rätt låt? är en vanlig fråga och löpsedel dagen efter Mellofinalen. Så klart kan inte alla säga ja på den frågan då musik är så personligt tyckande. Vad vissa tycker är den bästa musiken tycker andra är skit rent ut sagt.

foto: Viktor Brattström, SVT

Det är några låtar från förr jag absolut inte förstår att de inte gick från den svenska finalen som vinnare. Kanske du håller med mig? Kanske du har andra “tvåor” du gillat mer än vinnaren? Det är ju statistiskt så att icke-vinnarna från Idol har det gått bättre för så det är inte alltid en vinst att stå på guldplats i sångtävlingar men i Mello är det ju en annan sak.

Här är några av de låtar jag tycker borde ha fått vinna och som jag fortfarande tycker jättemycket om. Håller du med?

Men hallå i lådan! Vilken pipa, villan fantastisk låt. Att den inte vann är ju helt galet. hade tagit hem hela konkarongen!

Varje gång det ska fyllas ett dansgolv så åker denna låt fram. Så galet bra och erkänn att man sjunger med, att du också skrönat: “Min kärlek, AHA!” när den spelats. Vinnaren det året var Lena Ph med “Det gör ont”. Då man fortfarande sjöng på svenska alltså.

Han är ju bara för bra för Mello, så måste det vara. Tycker denna låt är helt fantastisk.

Har du några andra favoriter från förr som inte fick resa vidare till Europa?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.