Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

6 april, 2021

Min påsk enligt Instagram

Det är roligt hur ens bild av vad man gör och hur den ser ut kan skilja sig åt. Om jag tittar på mitt flöde på mitt Instagram-konto nu så är det påsk, färg, kreativitet och energi.

Mycket av det stämmer verkligen överens med verkligheten men det är så kul att se ens liv, eller arbete kanske mer, i koncentrerad form.

Mycket härligheter den senaste tiden helt klart och det ska bli spännande att se vad nästa steg detta år blir. Kanske inte lika gult som i dessa bilder kan jag tro.

Älskar hur året, livet går i vågor. Allt har sin tid och nu ser jag fram emot en härlig tid där vi flyttar ut mer och mer. Frukostar på kökstrappan, helgluncher på altanen och spirande syrenhäckar. Då jag inte förstått eller planterat ens det minsta så kan jag lova att det inte kommer komma några odlingsinlägg från mig dock. Mitt mål för trädgården detta år är “njut av lugnet”. Där har du mitt fokus. Snarare recept på goda pajer och sallader att äta i syrenbersån.

Härliga tider att vänta alltså.

Comments (2)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.