Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

3 juni, 2021

Från den ena kusten till den andra i all hast

Hej! Jag vill hoppa in och säga just HEJ! Jag har nu fullt upp med min julbok som tar exakt all tid men som alla vet måste man också jobba för att få in lön så utöver boken gör jag fotojobb och samarbeten. Och sedan ovanpå det finns det något som heter liv vilket just nu är lite klämt.

Men vissa saker måste man bara få in som att fira en mycket älskad brorson som tog studenten. Bara det att min bror med familj har den härliga placeringen på västkusten så det blev en dagstur fram och tillbaka, kust till kust.

Underbarare dag, fina människor och gladare student får man leta efter. Det blev en maxad blixtvisit men ack så fantastisk.

De bor på en ö så vid färjan blev den glade studenten hämtad med studentflak. Eller flakmoppe då så klart.

Sedan var det utspritt i trädgården och tallrikservering. Allt för att hålla det smittsäkert. Så duktigt och bra jobbat.Och gott. Så god mat och trevligt.

Färjan tillbaka till fastlandet gav den vackraste vyn någonsin. Vilken solnedgång. Vi fick en minisemester på 24 timmar.

Nu sitter jag här hemma igen och skriver julrecept, plåtar julpyssel och skapar julstämning i det igenbommade huset med fönsterrenvoring. Inget ska vara enkelt här i livet! Det känns verkligen som om jag värker fram denna bebis. Precis som det ska vara kan jag tro.

Nu måste jag suta, ska förbereda en fotografering och filminspelning. Ska bli sommardukning, sommarmat och sommarbubbel med kära kollegor och vänner både framför och bakom kameran.

Ta hand om er och njut av sommaren åt mig.

Comments (2)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.