Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

8 augusti, 2021

Kräftpremiär! Idag är det fritt fram

Idag den 8/8 är det kräftpremiär detta år. Nu är det alltså premiär frö fisket av kräftorna men om man som jag mest fiskar i dagligvaruhandeln så var det ju typ premiär redan efter midsommar. Men om man är helt enligt alla regler så är det alltså fritt fram på riktigt från och med idag.

Och som du kanske vet har jag ett digert bibliotek här på bloggen med tips för denna goda högtid. Allt har jag samlat i DETTA inlägg så du gör bäst i att hoppa dit redan nu och ta del av pajrecept, ladda ner mallar och sånghäften och få tips på pyssel och dukningar samt en massa smarta tips för själva skivan.

Här nedan följer sådant du kan inspireras av så länge, alltså det du finner i DETTA inlägg:

Hoppas du finner något härligt till din skiva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.