Följ mig:
Jul Portfolio

Nu finns min julbok att bevaka på Bokus!

5 september, 2021

Min fina julbok Julprassel och decembermys är inte färdig, den har inte ens gått på tryck men den finns redan i näthandeln. Jag kan inte med ord säga hur stort detta är för mig. Att min dröm sedan 10 år nu blir till verklighet. Alldeles snart! Du kan lägga en bevakning på den HÄR och sedan få meddelande om när den finns på riktigt.

Som jag kämpade där i maj och juni med att skapa min drömbok på endast 8 veckor samtidigt som vår spis var trasig och diskmaskinen dog, fönstren var igenbommade för renovering, maken fyllde 50, pandemi, storbarnens fritids var nerlagt pga samma pandemi, detektivarbete att hitta ischokladformar och julskinka mm i juni, rekordregn som täckte golvet i källaren och efterföljande värmebölja i ett igenstängt hus. Att samtidigt då sätta igång med produktionen helt ensam med min högsta dröm, skapa min bok, var som att vara på sin drömresa men att bagaget inte kom med. Du är på ditt drömställe men i obekväma kläder och utan linserna som ligger kvar i väskan. Du är där, känner dofterna, hör ljuden men kan inte riktigt njuta. I sanningens namn var det en mycket tuff tid.

Nu däremot! Nu är jag på min drömresa med allt bagage och det verkar som om jag uppgraderats till och med och fått rum med havsutsikt och no limit på roomservice. Allt har gått så bra och att få jobba med gänget på Polaris Fakta har varit en enda lång sträcka av skratt och hejarop. Jag får jobba med Sveriges absolut bästa formgivare gör att boken också blir såååå fin. Mina bilder, mina texter, tankar, tips, historier och minnen landar så fint mellan pärmarna.

Jag hoppas du ska gilla den och framförallt få en fin jul ihop med den. Snart finns den att förbeställa och lägg en bevakning så får du reda på när den finns på hyllan på riktigt.

Nyp(on) mig i armen. Sker detta på riktigt nu alltså. Jag vet inte om jag riktigt vågar tro det för än jag håller den i handen. Åh så spännande!!!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Johanna Bergqvist 5 september, 2021 at 07:14

  Åh, vad roligt! Vilken dröm att få ge ut en julbok! Ska genast gå in och bevaka den!

  • Svara Helena Lyth 5 september, 2021 at 07:54

   Hej Johanna. Vad glad jag blir. Extra glad av att höra det från en julbloggande kollega. Jag kan verkligen sakna den fina gemenskap jag hade med alla mina julbloggsvänner där i början av min bloggtid. Hoppas få hitta tillbaka till den goa varma känslan.

   Kram
   Helena

 • Svara Britt Thormeyer 5 september, 2021 at 08:55

  Åååå så kul älskar såna böcker , det blir en present till mej själv . Mot Bokus för bevakning 😁

  • Svara Helena Lyth 5 september, 2021 at 08:58

   Åh vad härligt att få bli din present till dig själv. Kan inte tänka mig en finare sak. Tack snälla för dina ständiga glada hejarop <3 TACK!
   Kram
   Helena

 • Svara Kicki 5 september, 2021 at 08:58

  Så roligt! Ska förstås köpa boken! Du har den allra bästa bloggen; fina bilder, underbara sommarberättelser och tips, fantastiska recept. Det är en varm och trevlig stämning i Din blogg. Helt utan troll! Befriande! Däremot kan jag tycka att alla Dina följare är lite tröga med att kommentera! Men, Du ser väl iaf hur många vi är som njuter av Din blogg!

 • Svara Therese S 5 september, 2021 at 11:17

  Som du vet är jag ingen pysslare själv, men njuter av att läsa din blogg och titta på dina underbara bilder. Ska genast gå in och bevaka din bok!

  • Svara Helena Lyth 6 september, 2021 at 12:28

   Vilken underbar komplimang. Jag hoppas innerligt och skulle känna lycka om jag lyckas få dig att testa nåt pyssel. Men det går så klart att ”bara” njuta av julstämningen, ha ha.

   Kram
   Helena

  Lämna en kommentar

  Close